Fűszervajjal sült süllő
Tavaly nyáron párom elment horgászni, és boldogan tért haza egy süllő társaságában. Gyorsan kellett valami tuti recept hozzá, és akkor találtam ezt a fűszervajas finomságot.
Mindenkinél nagy sikere volt.
Fűszervajjal sült süllő
Hozzávalók 4 személyre
- 2/3 kg süllű (egészben)
- 1 kocka margarin
- fokhagyma
- petrezselyem
- só
- bors
- pici pirospaprika
- citrom
Elkészítés:
A süllőt megtisztítjuk, majd beirdaljuk. A vajat összekeverjük a fűszerekkel. Ezután a halacskánkat hőálló tálba tesszük, és megkenjük a fűszervajunkkal. 170 fokra előmelegített sütőbe tesszük. A vajjal folyamatosan locsolgatjuk, amíg meg nem sül. Citromkarikával díszítjük. Én majonézes burgonyasalátát készítettem hozzá.
Jó étvágyat!
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept