Gombás spenóttal töltött palacsinta
Ezt a receptet én találtam ki és a családom nagyon szereti...Most hogy jön a friss spenót, szerintem igazán finom ebédet lehet belőle csinálni.
Gombás spenóttal töltött palacsinta
Hozzávalók 4 személyre
- 12 palacsinta
- 30 dkg gomba
- 30 dkg friss spenót
- 1 kis fej hagyma
- 10 dkg tejszínes sajtkrém
- 2 gerezd fokhagyma frissen
- őrölt bors
- só
- 2 zacskó sajtszósz
- 1/2 liter tej
Elkészítés:
A hagymát megpirítjuk a felszeletelt gombával és rádobjuk az össze vágott spenótot.
Sózzuk borsozzuk,a felaprított fokhagymát rátesszük és
frissen őrölt borssal fűszerezzük.
Ha a spenót összeesett, rátesszük a krémsajtot és összeforraljuk.
A palacsintákat megtöltjük és kockára hajtjuk, majd egy tűzálló tálba fektetjük.
Ráöntjük a tejjel elkevert sajtszószport és 180° -ra előmelegített sütően 20-25 percig átsütjük.
Bátrabbak reszelt sajttal is megszórhatják.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept