Tonhalsaláta
Tonhalsaláta
Hozzávalók 4 személyre
- 2 doboz tonhalkonzerv
- 1 fej saláta
- 1 uborka
- 1 paradicsom
- 1 pohár natúr joghurt
- só
Elkészítés:
A salátát megmossuk, nagyobb darabokra tépjük. Egy tálba tesszük, majd hozzáadjuk a felkockázott uborkát és a tonhalat. Ezt jól összekeverjük, kicsit sózzuk. Végül joghurttal leöntjük a salátát. Pihentessük legalább 1 órán át a hűtőszekrényben, hogy az ízek jól összeérjenek. Pirítóssal tálaljuk.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept