Ránott hús párolt káposztával
Ez a család kedvence.
Ránott hús párolt káposztával
Hozzávalók 6 személyre
- 6 szelet karaj
- só
- bors
- 2 tojás
- liszt
- zsemlemorzsa
- 2 csomag rizs
- fél kg káposzta
- őrölt kömény
Elkészítés:
A húst kiklopfolom, megsózom, megborsozom, megforgatom lisztben, tojásban, zsemlemorzsában, bő zsírban pirosra sütöm. A rizst közben megfőzöm.
Végül elkészítem a párolt káposztát:
Kevés cukrot karamellizálok, majd beleforgatom a káposztát. Meghintem sóval, borssal, köménnyel, kevés vizet teszek alá, fedő alatt párolom. Ha a víz elpárolog, sütés közben pótolom. Időnként megkeverem.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept