Puncsos mignon
Puncsos mignon
Hozzávalók 6 személyre
- 6 tojás
- 6 evőkanál cukor
- 6 csapott kanál grízes liszt
- 1 tábla csokoládé
- barackíz
- 3 ek rum
- cukorszirup
Elkészítés:
Először készítsünk piskótát a tojásból, a lisztből és a cukorból. Ujjnyi vastagra süssük meg. Ha kihűlt, kiszaggatjuk, s a visszamaradt tésztát elkészítjük a következőképpen:
A tésztamaradékokat apró kockára vágjuk, tálba tesszük, kevés cukorszirupot, egy tábla csokoládét, barackízt és rumot is adunk hozzá. Ezt a tölteléket a kiszaggatott tésztára kenjük, és egy másikkal beborítjuk. Rózsaszínű cukormázzal bevonjuk.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept