Virslis batyu
Kiváló vendégváró falatok. Én általában együtt készítem a bolognais változattal.
Virslis batyu
Hozzávalók 6 személyre
- 1 csomag leveles tészta
- 1 csomag virsli
- sajt
- tojás a kenéshez
- ketchup, mustár
Elkészítés:
Nyújtsuk ki a tésztát. Ha elértük a kívánt vastagságot (3-4mm), kis négyzeteket vágunk. Rátesszük a virslidarabokat (ne legyen túl kicsi), egy virslit kb. 4 részre vágjunk. Utána jöhet rá a sajt, és ízlés szerint ketchup vagy mustár. Majd formáljunk kis batyukat, és kenjük meg őket tojássárgával. Előmelegített sütőben, 180 fokon, kb. 10-15 percig sütjük a batyukat.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept