Fehér babfasírt
Fehérbabos fasírt
Hozzávalók 4 személyre
- 40 dkg fehérbab vagy 2 doboz konzerv bab
- 1 fej vöröshagyma
- 2 db tojás
- zsemlemorzsa
- 1 db citrom
- só
- bors
- 1 csokor petrezselyem
- 1 kiskanál őrölt kömény
- olaj a sütéshez
Elkészítés:
A megfőtt babot villával összetörjük, hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát, a felaprított petrezselymet, és a tojást. Sózzuk, borsozzuk, belereszeljük a citrom héját, pár csepp citromlevet, és elkeverünk benne 4 evőkanál zsemlemorzsát. Gömböket formázunk, morzsában megforgatjuk, majd forró olajban sütjük.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept