Padlizsán lapcsenyka
Padlizsán lapcsenyka
Hozzávalók 4 személyre
- 3 db padlizsán
- 2 db. tojás
- só-bors izlés szerint
- 1fej vöröshagyma (azt is reszeljük bele.)
- kb. 10-15 dkg liszt
- olaj a sütéshez.
Elkészítés:
A padlizsánokat megmosás után, a reszelő nagy lyukú felén héjastól lereszeljük. Hozzáadjuk a fűszereket, hagymát, tojást és a lisztet. Összekeverjük és evőkanállal nem túl forró olajba tesszük a tetejét lenyomkodva. Mind a két oldalát pirosra sütjük, majd szalvétával bélelt tányérra szedjük.
Jó étvágyat.:))
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept