Zengővári tekercs
Zengővári tekercs
Hozzávalók 4 személyre
- 8 szelet kicsontozott karaj
- Só
- 8 vékony szelet sonka
- 20 dkg trappista sajt
- Tojás
- Liszt
- Zsemlemorzsa
- Olaj
Elkészítés:
A 8 szelet húst vékonyra kiklopfolom és megszórom sóval. A sajtot 8 részre vágom. A kiklopfolt húsra ráteszem a sonkát, aztán a sajtot. A hús két szélét felhajtom és felcsavarom. Hústűvel vagy fogpiszkálóval felszúrom, hogy ne essen szét. Liszttel, tojással és zsemlemorzsával kipanírozom. Bő olajban kisütöm. Burgonyapürével tálalom. Jó étvágyat!
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept