Spenótos rakott csirkemell
Spenótos rakott csirkemell
Hozzávalók 4 személyre
- 50 dkg csirkemell
- 30 dkg parajlevél (lehet fagyasztott is)
- 2-3 gerezd fokhagyma
- 2 fej vöröshagyma
- 1 egész tojás
- 10 dkg reszelt sajt
- só, bors, olaj
Elkészítés:
A parajleveleket pár percre forrásban lévő sós vízben megfőzzük. Hozzáadjuk a megtört fokhagymát, a tojást, a sajt felét, sózzuk, borsozzuk.
A felszeletelt csirkemellet kiklopfoljuk és megsózzuk.
Egy jénai aljába egy kevés olajat teszünk, majd a felkarikázott vöröshagymát lefektetjük. Rátesszük a csirkemell felét, erre tesszük a spenótos tölteléket, majd még egy sor csirkemell következik.
Ezután a maradék reszelt sajtot rászórjuk, alufóliával lefedjük, és kb. 180 0C-on 30-40 perc alatt készre sütjük.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept