Töltött gombafejek sült krumplival
Töltött gombafejek sült krumplival
Hozzávalók 4 személyre
- 1/2 kg gomba
- 4 db tojás
- 1/2 kg prézli
- mustár
- 2 kg krumpli
- só
- bors
- erős paprika
- olaj
- fokhagyma
- 1 fej hagyma
- petrezselyem
Elkészítés:
A gombafejet egyben hagyjuk, a szárát felszeleteljük.
A hagymát olajban kell dinsztelni, és a szeletelt gomba lábait is:) beleteszem, majd ízesítem, a végén a kanál mustár jön, a petrezselyem felaprítva és 1 db tojást is belekeverek. Leveszem és hagyom egy kicsit hűlni. Ha kell, keverjünk bele egy kevés zsemlemorzsát, hogy keményebb massza legyen.
A gombafejekbe kanállal megtöltöm, és már lehet is panírozni.
Én mindig sült krumplival tálalom.
Jó étvágyat.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept