Körömpörkölt burgonyával
Körömpörkölt burgonyával
Hozzávalók 4 személyre
- 3-4 köröm összevágva
- 2 dl olaj
- 1 kis konzerv paradicsompüré
- 3 fej vöröshagyma
- 1 tk ételízesítő
- 1 ek só
- 1 mk bors
- 1 mk fokhagymapor
- 1 mk pirospaprika
- 1 db paradicsom
- 1 db TV paprika
- 3 kg burgonya
Elkészítés:
A vöröshagymát apró kockára vágjuk, és olajon üvegesre pirítjuk, majd a paradicsompürét beletesszük, és rátesszük a körmöket, kicsit megpirítjuk, majd fűszerezzük, felengedjük vízzel és készre főzzük.
Közben a burgonyát megpucoljuk, hasábokra vágjuk, és sós vízben megfőzzük.
Végül a körömmel tálaljuk.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept