Csirkefalatok fetasajtos édesburgonyával

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Csirkefalatok fetasajtos édesburgonyával

Hozzávalók 4 személyre

  • 30 dkg csirkemellfilé
  • 20 dkg fetasajt
  • 3 nagyobb édesburgonya
  • 1 szál répa
  • 6 ek olívaolaj
Recept idők

Elkészítés:

Az édesburgonyákat és a répát meghámozom, felkockázom. Egy hőálló üvegedénybe teszem, majd meglocsolom 3 ek olívaolajjal, összeforgatom. Előmelegített sütőben 200 fokon 20 percig lefedve sütöm. Ezalatt a húst apró darabokra vágom, 3 ek olajon megsütöm (kb. 10 percig),
kicsit megsózom. A fetasajtot is felkockázom. Miután letelt a 20 perc, a sütőből kiveszem az edényt, és a húst illetve a fetát beleforgatom a burgonyás-répás keverékbe. Ezután újabb 20 percig sütöm - fedő nélkül.

Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival

Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!

Promóció

Ezt is szeretjük