Nigella csirkéje, ahogy én szeretem
Nigella csirkéje, ahogy én szeretem
Hozzávalók 4 személyre
- 1 egész csirke
- 2 pohár joghurt
- 1 ek. mustár
- 1 ek méz
- 1 tk. só
- 1 tk. fokhagymapor
- csipet bors
- csipet köménymag
Elkészítés:
Ezt az ételt pácolni kell, szóval előtte való nap kell elkészíteni. A csirkét darabokra vágom, majd a pác összes alkotóját egy tálba összekeverem, bele a csirkedarabokat és beteszem egy napig a hűtőbe. Hőlégkeveréses sütőben előbb 40 percet párolom, majd 175 fokon készre sütöm. Köretként én párolt rizst illetve burgonyapürét szoktam készíteni. Nagyon finom, omlós puha lesz a husi a joghurttól. Jó étvágyat mindenkinek!
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept