Különleges olívabonbon
Különleges olívabonbon
Hozzávalók 4 személyre
- 150g magozott fekete olívabogyó
- 150g 90%-os étcsoki
- 30g tormás krémsajt
- 50-60 db fogpiszkáló
- A4-es méretű hungarocell lap (ebbe fogjuk beleszúrni a csokiba mártott bogyókat)
Elkészítés:
A bogyókat megtöltjük a krémsajttal. A csokit kisebb darabokra törjük, egy fém edénybe tesszük, majd forró vízben - egy nagyobb lábasban - megolvasztjuk. A bogyókat fogpiszkálóra húzzuk, és a csokiba mártjuk, hogy teljesen befedje a csoki. Alaposan lecsurgatjuk, majd a hungarocellbe beleszúrjuk, míg meghűl.
Tálalás: A fogpiszkálóról leszedve desszertes tányéron tálaljuk.
Az a legjobb, ha előre nem mondjuk mi ez, és csak figyeljük a vendégek arckifejezéseit.
Ezt most találtam ki , de szerintem még gyártani is fogják és a chilis csokit lekörözi!
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept