Libamájjal töltött borjú
Libamájjal töltött borjú
Hozzávalók 4 személyre
- 4 nagy szelet borjúhús
- 15 dkg párolt libamáj
- 1 tojás
- 1 ek zsemlemorzsa
- 2 dkg zsír
- só, bors
- petrezselyem
Elkészítés:
A borjúszeleteket kiklopfoljuk. Elkészítjük a tölteléket, első lépésben a párolt májat áttörjük, hozzáadjuk a tojást, a zsemlemorzsát, a zsírt, a sót, a borsot és a petrezselymet. Összekeverjük jó alaposan, a hússzeletekre kenjük, összegöngyöljük a húst, és megsütjük.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept