Hagyományos rántott csirke, sültkrumplival, édeskáposztával
Hagyományos rántott csirke, sültkrumplival, édeskáposztával
Hozzávalók 4 személyre
- 1/2 kg krumpli
- 4 nagy szelet csirkemell/csirkecomb (50 dkg)
- 2 tojás
- 5-10 dkg liszt
- 15 dkg zsemlemorzsa
- édeskáposzta
- só, bors
Elkészítés:
A hússzeleteket alaposan kiverjük, majd sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Bepanírozzuk -liszt, tojás, zsemlemorzsa - forró, bő olajban kisütjük.
A hasábkrumplit ugyancsak bő olajban sütjük pirosra.
Káposztával kínáljuk.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept