Borókás vaddisznóragu
Borókás vaddisznóragu
Hozzávalók 4 személyre
- Fél dl olaj
- 1 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 60dkg vaddisznócomb
- só
- őrölt bors
- 1 kiskanál tört borókabogyó
- 3 db csilipaprika
- 1,5dl vörösbor
A körethez
- 70dkg apró burgonya
Elkészítés:
A forró olajon az apróra vágott hagymákat egy kicsit megfuttatjuk, hozzáadjuk a kockákra darabolt húst, és kevergetve fehéredésig pirítjuk. Félig felengedjük vízzel, és ha felforrt, sózzuk, borsozzuk, tört borókabogyóval ízesítjük, és lefedve lassú tűzön félpuhára pároljuk. Hozzáadjuk a felszeletelt csilipaprikát, meglocsoljuk vörösborral, lefedve készre pároljuk. Forrón, főtt parázsburgonyával tálaljuk.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept