Báránysült vörösborral
Báránysült vörösborral
Hozzávalók 4 személyre
- 80 dkg báránycomb
- 5 vöröshagyma
- 3 dl vörösbor
- 2 ek cukor
- 3 dl húsleveslé
- 5 gerezd fokhagyma
- rozmaring
- só
- bors
Elkészítés:
A combot vékonyan felszeleteljük, kevés olajban megsütjük, félretesszük.
A serpenyőben maradt olajon megpirítjuk a cukrot, hozzátesszük a felkarikázott hagymát és megfűszerezzük, megpirítjuk és ezután felengedjük a borral, és a húsleveslével.
A húsokat visszatesszük, készre pároljuk Ha a bárány puha, kivesszük a serpenyőből és a mártást besűrítjük, majd tálaláskor a húsra locsoljuk.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept