Svédgomba
Svédgomba
Hozzávalók 2 személyre
- 3 ek. olaj
- 1 nagy fej hagyma
- 1/2 kg gomba (csiperke, vagy konzerv)
- só
- bors
- babérlevél
- pár csepp citromlé
- csipet porcukor
Elkészítés:
Kevés olajon megpirítjuk az apró kockára vágott vöröshagymát. Ráteszünk 0,5 kg vékony szeletekre vágott gombát (vagy konzervgombát), sózzuk, borsozzuk. A paradicsompürét is hozzákeverjük, majd 2 babérlevelet, kevés citrom levét, és egy csipet porcukrot teszünk bele, összekeverjük és összefőzzük.
Hagyjuk kihűlni, hűtőbe tesszük és pirítóssal tálaljuk!
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció