no

Pirított sertéscsülök, mustáros lencsepürével

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Pirított sertéscsülök, mustáros lencsepürével

Hozzávalók 4 személyre

  • 80 dkg sült sertéscsülök - csont nélkül
  • 1 evőkanál paprikakrém
  • őrölt bors
  • 3evőkanál olaj

A körethez

  • 70dkg főtt lencse
  • 2 evőkanál olaj
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 evőkanál tejföl
  • só, őrölt bors
  • 1 evőkanál mustár
Recept idők

Elkészítés:

A csülök külsejét megkenjük paprikakrémmel, ujjnyi vastag szeletekre vágjuk, és megszórjuk őrölt borssal. A körethez a beáztatott lencsét puhára főzzük, majd összeturmixoljuk. Forró olajon megfuttatjuk az apróra vágott hagymákat, és a lencsepüréhez adjuk, majd belekeverjük a tejfölt, és sózzuk, borsozzuk, a mustárral pikánsra ízesítjük.A hússzeletek mindkét oldalát pirosra sütjük, és a pürével körítjük.

Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival

Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!

Promóció

Ezt is szeretjük