Hússaláta
Hússaláta
Hozzávalók 6 személyre
- 30 dkg gépsonka
- 30 dkg főtt burgonya
- 10 dkg csemege uborka
- 1 db pritaminpaprika
- 2 db alma
- 4 dl tejföl
- 1 dl majonéz
- 1 ek mustár
- só
- bors
Elkészítés:
A hozzávalókat tetszés szerint csíkokra vagy kockákra vágjuk. Elkészítjük a tartármártást: a tejföllel kikeverjük a majonézt, a mustárt, teszünk hozzá ízlés szerint cukrot, végül sózzuk, borsozzuk. Végül a kész tartármártást összekeverjük a felaprított hozzávalókkal. Néhány órát hagyjuk állni a hűtőben, hogy az ízek összeérjenek.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept