Gesztenyepuding
Gesztenyepuding
Hozzávalók 2 személyre
- 7 dkg Vénusz sütőmargarin
- 7 dkg liszt
- 2 dl tej
- 25 dkg gesztenyepüré
- 4 tojás
- 1 csomag vaníliás cukor
- 3 cl rum
- 7 dkg piskóta morzsa
Elkészítés:
Öt dkg vajból és hét dkg lisztből világos rántást készítünk. Közben a tejet felforraljuk és vaníliás cukorral ízesítjük. A vaníliás tejjel felengedjük a rántást, és simára keverjük.
Ezután belekeverjük a gesztenyepürét, a rumot, és a tojássárgákat.
Beletesszük a habbá vert tojásfehérjéket, a piskótamorzsát, és kivajazott, kristálycukorral hintett pudingformában 30 perc alatt kigőzöljük.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept