Ádám Éva szelet
Ádám Éva szelet
Hozzávalók 12 személyre
- 12 db tojás
- 12 kanál + 6 kanál liszt
- 1 sütőpor
- 12 kanál + 30 dkg + 30 dkg cukor
- 1,5 liter tej
- 3 vanília ízű pudingpor
- 50 dkg Vénusz sütőmargarin
- 2 kanál cappuccino
- 1 tasak 3:1 instant kávé
- 2 vaníliás cukor
- 2,5 dl tejszín
Elkészítés:
A tojásokból hagyományos módon 4 piskótát sütünk. Megpörkölünk 30 dkg cukrot és 3 piskótára gyors mozdulattal szét locsoljuk. A 1,5 liter tejben megfőzzük a 30 dkg cukrot, 3 vaníliás pudingot és a 6 kanál lisztet. Ha kihűlt beletesszük a habosra kikevert margarint és 3 részre osztjuk. Az első krémbe a vaníliás cukrot, a másodikba a cappuccinot, a harmadikba a 3:1 instant kávét dolgozzuk bele. Megkenjük a piskótákat sorjában a krémmel. A 2,5 dl tejszínt fölverjük és tetejére kenjük. ( lehet csokimáz is)
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept