Paradicsomos padlizsános pite
Paradicsomos padlizsános pite
Hozzávalók 4 személyre
Tészta
- 20 dkg liszt
- 1 csipet só
- 10 dkg Vénusz sütőmargarin
- 1 felvert tojás
- 1-2 kanál víz
Töltelék
- 1 kisebb padlizsán
- 1 kis vöröshagyma
- 2 tojás
- 2 marék reszelt sajt
- 2 marék koktél paradicsom
- só, bors
Elkészítés:
A tészta összetevőit összegyúrjuk és hűtőben pihentetjük, míg elkészül a töltelék.
A töltelékhez a padlizsánt megtisztítjuk, meghámozzuk, és kevés olajon megpirítjuk. Apróra vágott hagymát teszünk hozzá és azt is üvegesre pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk. Mikor félig megpuhult a padlizsán a tésztát kinyújtjuk, és kivajazott sütőformába nyomkodjuk, majd rákanalazzuk a padlizsánt.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept