Szilvás pite
Szilvás pite
Hozzávalók 8 személyre
- 25 dkg liszt
- 20 dkg porcukor
- 10 dkg Vénusz sütőmargarin
- 2,5 dl tej
- 2 db tojás
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 csomag sütőpor
- kb. 25 dkg darabolt szilva
- 2 kiskanál reszelt citrom héj
- csipet só
Elkészítés:
1.
A Vénusz sütőmargarint felolvasztjuk, és hozzákeverjük a tojást, a vaníliás cukrot, a porcukrot,a sót, majd a lisztet és a sütőport.Ráöntjük a tejet és csomómentesre elkeverjük.
2.
Lisztezett tepsibe öntjük,rászórjuk a szilvákat és 25-30 percig 200 fokon sütjük.
3.
Ha kész,még melegen megszórjuk a tetejét porcukorral.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept