Erdei gyümölcsös túró torta
Erdei gyümölcsös túró torta
Hozzávalók 6 személyre
- 12,5 dkg Vénusz sütőmargarin
- 50 dkg túró
- 30 dkg cukor
- 1 csomag zselatin
- 1,5 dl víz
- 2 dl tej
- 1 tábla torta bevonó
- 2 tojás
- 1 csomag vaníliás cukor
- 2 kiskanál reszelt citrom héj
- 3 evőkanál erdei gyümölcs lekvár
Elkészítés:
1.
A Vénusz sütőmargarint felolvasztjuk,és összekeverjük a tojással,a túróval,cukorral,vaníliás cukorral,a lekvárral,és a reszelt citrom héjjal.
2.
A zselatint felolvasztjuk a vízben,majd hozzáöntjük a tejet,összeforraljuk,és ráöntjük a már előzőleg összekevert masszához, és összekeverjük.
3.
Kivajazott jénaiba öntjük,és bő 1 órára alufóliával letakarva a fagyasztóba tesszük.
4.
Ha már megdermedt,akkor olvasztott tortabevonót öntünk a tetejére,és még fél órát dermesztjük.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept