Sütés nélküli almatorta
Sütés nélküli almatorta
Hozzávalók 8 személyre
- 1 kg alma
- 1 csomag babapiskóta
- 2 csomag vaníliás pudingpor
- 5 dl víz
- 2 evőkanál cukor
- egy csipet fahéj
- negyed citrom leve
Elkészítés:
Egy kapcsos tortaformát jó szorosan kirakunk babapiskótával. A lereszelt almát puhára pároljuk 2 dl vízben. A pudingport elkeverjük 3 dl vízben, az almára öntjük, majd sűrűsödésig főzzük. Beletesszük a cukrot a fahéjat és a citrom levet. Az elkészült massza levét a piskótára öntjük.Betöltjük újabb piskótasorral,majd a massza másik felével. Elsimítjuk és betesszük a hűtőbe megszilárdulni. Díszíthetjük tejszínhabbal és csokireszelékkel.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept