Diós-csokis kókusztekercs
Diós-csokis kókusztekercs
Hozzávalók 8 személyre
- 1,5 dl tejszín
- 60 g étcsokoládé
- 100 g Vénusz sütőmargarin
- 2 evőkanál nyírfacukor (vagy cukor)
- 1 evőkanál rumaroma
- 3 evőkanál kakaópor
- 3 marék keksz ledarálva (cukrozatlan kekszből)
- 4 evőkanál darált dió
- kókuszreszelék
Elkészítés:
A tejszínben felolvasztom az étcsokoládét. Hozzáadom a Vénusz sütőmargarint, a nyírfacukrot, a rumaromát és a kakaóport. Mikor egynemű
a massza, akkor mehet bele a darált keksz és a darált dió. Miután a massza kihűlt, fóliába csomagolva hengert formázok
belőle, és a hűtőbe teszem. Mikor megdermedt, egy tányér kókuszreszelékben meghempergetem.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept