Sajtkenyér
Sajtkenyér
Hozzávalók 8 személyre
- 70 dkg liszt
- 5 dl joghurt
- 2 tojás
- 5 dkg Vénusz sütőmargarin
- csipet só
- 2 kiskanál szódabikarbóna
- 20 dkg ricotta sajt vagy gomolya
- fél kg feta sajt
- 2 mozzarella golyó
- 1 tojás
Elkészítés:
A tésztát összegyúrjuk (liszt, joghurt, 2 tojás, Vénusz sütőmargarin, só, szódabikarbóna), pihentetjük 20 percig. Lisztezett deszkán a tésztát 4 részre osztjuk, majd azokat is elfelezzük. Mind a 8 részt ugyanakkorára, kerekre nyújtjuk, majd 4 részre rátesszük a sajtos tölteléket, a tetejükre pedig a \"tésztatetőt\". Körben végig összecsipkedjük az ujjunkkal, hogy ne folyjon ki a sajtos töltelék, és 220 fokos előmelegített sütőben megsütjük 15-20 perc alatt.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept