Extracsokis brownie
Extracsokis brownie
Hozzávalók 4 személyre
- 18 dkg vaj
- 20 dkg 70%-os étcsokoládé
- 1 evőkanál vaníliaaroma
- 1 csipet só
- 1 nagy evőkanál méz
- 3 tojás
- 10 dkg liszt
- 2 kanál barnacukor
Elkészítés:
A vajat és a darabokra tördelt csokoládét vízgőz fölött megolvasztom, majd félrerakom kihűlni. Egy közepes méretű keverőtálban kikeverem a tojásokat, a vaníliaaromát, a mézet és a cukrot amíg jó habos nem lesz.
Egy másik edénybe beleszitálom a lisztet, hozzáadom a sót. A kihűlt csokoládés masszát összekeverem a tojásos keverékkel, majd hozzáadom a lisztet.
Kivajazott, sütőpapírral lefedett tepsibe kanalazom és 25 perc alatt előmelegített sütőben 180 fokon addig sütöm, amíg a teteje kissé megrepedezik, de a belseje érezhetően kissé folyós marad.
Nagyobb kockákra vágva vaníliafagyival tálalom.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept