Csirkés hortobágyi
Csirkés hortobágyi
Hozzávalók 6 személyre
- 1 kg csirke (comb)
- 1 fej hagyma
- 40 dkg liszt
- 1 tojás
- 1 dl tej és szódavíz
- tejföl
- pirospaprika
Elkészítés:
Főzzük és bőr nélküli paprikás csirke alapot, de tovább kell főzni, mint amúgy, hogy könnyen leváljon róla a hús. Ezután ki kell hűteni, majd ledarálni. A levébe keverjünk egy kicsi tejfölt és adjunk hozzá egy teáskanál lisztet, majd forraljuk fel.
Süssünk ki sós palacsintákat és töltsük meg a hússal és tálaláskor megöntözhetjük a tejfölös lével.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept