Spenótos-ricottás falatok
Spenótos-ricottás falatok
Hozzávalók 4 személyre
- 2 csomag leveles tészta
- 250 g ricotta
- 40-45 dkg fagyasztott spenót
- 2 teáskanál só
- parmezán sajt (ízlés szerint)
- tojássárga a kenéshez
Elkészítés:
Felengedjük a spenótot, majd összekeverjük vele a ricottát és a sót. A kihajtogatott levelestésztát 8 egyenlő részre vágjuk.
Az így kapott téglalapok közepébe halmozzuk a tölteléket és összenyomkodjuk a tésztát. Kenjük meg tojássárgával a tetejét, egy kicsit be is vághatjuk, szórjuk meg szezámmaggal és előmelegített sütőben 180 fokon addig süssük, amíg meg nem pirul.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept