Lecsós csirkecomb
Lecsós csirkecomb
Hozzávalók 4 személyre
- 8 db csirke felsőcomb
- 2 nagy fej vöröshagyma
- 1 nagy üveg házi lecsós befőtt
- olaj, só
- 2 kg burgonya
Elkészítés:
A csirkecombokról a bőrt leveszem, megmosom, megsózom és a kiolajozott magas falú tepsibe helyezem. Minden combra egy vastagabb hagymakarikát teszek. Az egészet megöntözöm a lecsóval. Fólia alatt 200°C-on puhára pároljuk, majd a fóliát levéve a tetejét pirosra sütjük. Ha elég nagy a tepsi, akkor a hús mellé lehet burgonyakarikákat rakni (így a köret sokkal finomabb lesz). Az én tepsimbe sajnos nem fért, így külön tepsiben sütöttem meg a burgonyát.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept