kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Diéta és fitnesz   /  

Zsírbontó hasizomgyakorlatok

5 zsírrobbantó hasizomgyakorlat, aminél jobbat még nem találtak ki
Ezektől lesz igazán feszes a has

Hihetetlenül hatásosak!

Szerző: Bugya Brigi
Forrás: Femina.hu

Ha lapos a hasad, azonnal jobban mutat rajtad minden. De sajnos ez az a testtájék, ahonnan a legtöbb embernek a legnehezebben megy le a felesleg. Keményen meg kell dolgozni, hogy sikert érhess el, de abszolút nem lehetetlen küldetés. Most ebben szeretnénk neked segíteni öt olyan gyakorlattal, ami a lehető leggyorsabban orvosolja ezt a problémát. Ha alacsony szénhidráttartalmú diétával párosítod, hamar meg lesz az eredménye, hidd el!

Egy fontos dolog, mielőtt elkezdenéd a gyakorlatokat: kicsit melegíts be, és nyújts is, hogy az izmaid átmelegedjenek, ízületeid rugalmasabbá váljanak. Ezzel elkerülheted, hogy lesérülj.

Hídtartás

Az egyik legjobb hasizomgyakorlat a hídtartás, amely az egész törzsedet megdolgoztatja. Ehhez hasalj le a jógamatracodra, támaszkodj a könyöködre, kezeidet pedig kulcsold össze. Emeld fel a popsidat annyira, hogy egy egyenes vonalat írjon le a tested. Tartsd ezt a pózt egy percig, majd tarts rövid pihenőt, ezután még kétszer ismételd meg a gyakorlatot.
 

Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 5

Ezeket az ételeket kerüld!

Ha lapos hasat szeretnél, akkor az alábbi ételeket mindenképpen kerülnöd kell, mert fogyasztásuk a víz megkötésére készteti szervezetedet, aminek eredményeképp a kelleténél jobban kidudorodik a pocakod.

Még nincs hozzászólás

Banánturmix estére

Próbáld ki te is ezt az italt, idd vacsora helyett, és működni fog!
Diéta és fitnesz
90 napos fogyókúraprogram

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.