Címoldal   /   Diéta és fitnesz   /  

90 napos fogyókúraprogram

Hogyan működik?

 1. Lépj be az oldalra, vagy ha még nincs felhasználóneved, akkor regisztrálj, majd lépj be!
 1. A profiloldalad Életmód programok fülében jelöld be a 90 napos fogyókúra programot, majd mentsd el.
 1. Mentés után válaszd ki a Diéta menüpont 90 napos fogyókúra pontját.
 1. A program nyitóoldalán a program menüpont alatt is lehetőség van a kezdő dátum beállítására vagy módosítására.

Figyelem! A rendszer nem küld értesítő e-mailt a regisztrációról, illetve a programindulásról!

Szétválasztó diéta

Ha már számtalan módszert kipróbáltál, hogy megszabadulj felesleges kilóidtól, de eddig még nem jártál sikerrel, akkor ez egy neked való program. Hatékonyságának az a titka, hogy egyszerűek és könnyen követhetőek a szabályai. Nem kell a kalóriákat számolgatnod, csak az ételeket szétválasztva fogyasztanod.

Itt az idő, hogy segítségünkkel még vonzóbbá és csinosabbá változtasd magad!

A program alappillérei:

 • részletes napi étrend,
 • megfelelő receptek,
 • minden napra egy tipp, amivel formába hozhatod magad.

Sok ember küzd súlyfelesleggel, melynek leküzdéséhez rengeteg kúra, gyógymód és terápia nyújt segítséget. Azonban a tapasztaltabbak tudják, hogy nem minden módszer jelent megoldást mindenkinek. Szervezeted egyéni működése korlátozhatja a súlycsökkentő módszerek eredményességét.

Ha azonban sikerrel akarsz járni, érdemes a biológiai működés útján elindulni. Közelítsd meg a problémát a szervezet működése felől, válaszd szét az elfogyasztott ételeket, adj kellő időt magadnak, a végén pedig élvezd a sikert!

A 90 napos diéta

A 90 napos diétát amerikai sportorvosok dolgozták ki. Működése és hatékonysága a tápanyagok szétválasztásában rejlik. Lényege, hogy egy nap során csak egyféle tápanyagot fogyaszthatsz, így a gyomorba mindig egyféle tápanyag jut, amit könnyebben lebont a szervezet.

A program négynapos szakaszokból áll, melyek mindegyike fehérje-, keményítő-, szénhidrát- és gyümölcsnapból. A napok felcserélés és kihagyások nélkül, 90 napon keresztül folyamatosan ismétlődnek. A 90 nap, azaz majdnem három hónap alatt havonta egy víznapot kell tartani, mely segíti a méreganyagok mielőbbi kiürülését a szervezetből. A víznapot a gyümölcsnap és a fehérjenap közé iktasd be, de ezt a programban külön jelöljük.

 • Az első nap a protein-, azaz fehérjenap. Tejtermékeket csak ezen a napon lehet fogyasztani.
 • A második nap a keményítőnap, amikor korlátlanul fogyaszthatsz zöldségféléket.
 • A harmadik nap a szénhidrátnap. Sokak kedvenc napja, hiszen ilyenkor ehetsz tésztaféléket, süteményt, csokoládét, tortát.
 • A negyedik nap a gyümölcsnap, amikor bármilyen gyümölcsöt korlátlan mennyiségben fogyaszthatsz.

A program 90 napja során napi étrenddel és az ételekhez tartozó receptekkel segítjük fogyásodat, így erre nem kell koncentrálnod. A kúra sikerét és a kitartást erősítendő napi tippekkel és ötletekkel is ellátunk. További jó tanácsként javasoljuk, mely egyébként növeli a diéta sikerességét, hogy kezdj el rendszeresen mozogni, sportolni. Egy héten háromszor szánj rá legalább egy fél órát, kocogás vagy gimnasztika formájában.

Sok sikert és kitartást kívánunk!

6 hét 6 kiló fogyókúraprogram

Blog.hu ajánló

  hirdetés
  hirdetés
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.