Címoldal   /   Diéta és fitnesz   /  

90 napos fogyókúraprogram

Hogyan működik?

 1. Lépj be az oldalra, vagy ha még nincs felhasználóneved, akkor regisztrálj, majd lépj be!
 1. A profiloldalad Életmód programok fülében jelöld be a 90 napos fogyókúra programot, majd mentsd el.
 1. Mentés után válaszd ki a Diéta menüpont 90 napos fogyókúra pontját.
 1. A program nyitóoldalán a program menüpont alatt is lehetőség van a kezdő dátum beállítására vagy módosítására.

Figyelem! A rendszer nem küld értesítő e-mailt a regisztrációról, illetve a programindulásról!

Szétválasztó diéta

Ha már számtalan módszert kipróbáltál, hogy megszabadulj felesleges kilóidtól, de eddig még nem jártál sikerrel, akkor ez egy neked való program. Hatékonyságának az a titka, hogy egyszerűek és könnyen követhetőek a szabályai. Nem kell a kalóriákat számolgatnod, csak az ételeket szétválasztva fogyasztanod.

Itt az idő, hogy segítségünkkel még vonzóbbá és csinosabbá változtasd magad!

A program alappillérei:

 • részletes napi étrend,
 • megfelelő receptek,
 • minden napra egy tipp, amivel formába hozhatod magad.

Sok ember küzd súlyfelesleggel, melynek leküzdéséhez rengeteg kúra, gyógymód és terápia nyújt segítséget. Azonban a tapasztaltabbak tudják, hogy nem minden módszer jelent megoldást mindenkinek. Szervezeted egyéni működése korlátozhatja a súlycsökkentő módszerek eredményességét.

Ha azonban sikerrel akarsz járni, érdemes a biológiai működés útján elindulni. Közelítsd meg a problémát a szervezet működése felől, válaszd szét az elfogyasztott ételeket, adj kellő időt magadnak, a végén pedig élvezd a sikert!

A 90 napos diéta

A 90 napos diétát amerikai sportorvosok dolgozták ki. Működése és hatékonysága a tápanyagok szétválasztásában rejlik. Lényege, hogy egy nap során csak egyféle tápanyagot fogyaszthatsz, így a gyomorba mindig egyféle tápanyag jut, amit könnyebben lebont a szervezet.

A program négynapos szakaszokból áll, melyek mindegyike fehérje-, keményítő-, szénhidrát- és gyümölcsnapból. A napok felcserélés és kihagyások nélkül, 90 napon keresztül folyamatosan ismétlődnek. A 90 nap, azaz majdnem három hónap alatt havonta egy víznapot kell tartani, mely segíti a méreganyagok mielőbbi kiürülését a szervezetből. A víznapot a gyümölcsnap és a fehérjenap közé iktasd be, de ezt a programban külön jelöljük.

 • Az első nap a protein-, azaz fehérjenap. Tejtermékeket csak ezen a napon lehet fogyasztani.
 • A második nap a keményítőnap, amikor korlátlanul fogyaszthatsz zöldségféléket.
 • A harmadik nap a szénhidrátnap. Sokak kedvenc napja, hiszen ilyenkor ehetsz tésztaféléket, süteményt, csokoládét, tortát.
 • A negyedik nap a gyümölcsnap, amikor bármilyen gyümölcsöt korlátlan mennyiségben fogyaszthatsz.

A program 90 napja során napi étrenddel és az ételekhez tartozó receptekkel segítjük fogyásodat, így erre nem kell koncentrálnod. A kúra sikerét és a kitartást erősítendő napi tippekkel és ötletekkel is ellátunk. További jó tanácsként javasoljuk, mely egyébként növeli a diéta sikerességét, hogy kezdj el rendszeresen mozogni, sportolni. Egy héten háromszor szánj rá legalább egy fél órát, kocogás vagy gimnasztika formájában.

Sok sikert és kitartást kívánunk!

90 napos fogyókúraprogram

Blog.hu ajánló

hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.