Címoldal   /   Diéta és fitnesz   /  

6 hét 6 kiló fogyókúraprogram

Hogyan működik?

  1. Lépj be az oldalra, vagy ha még nincs felhasználóneved, akkor regisztrálj, majd lépj be!
  1. A profiloldalad Életmód programok fülében jelöld be a 6 hét 6 kiló programot, add meg a kezdődátumot, majd legalul mentsd el.
  1. Mentés után válaszd ki a Diéta menüpont 6 hét 6 kiló pontját.
  1. A program nyitóoldalán a program menüpont alatt  is lehetőség van a kezdő dátum beállítására vagy módosítására.

Figyelem! A rendszer nem küld értesítő e-mailt a regisztrációról, illetve a programindulásról!

Fogyj és formásodj!

Jócskán kikerekedtél, és szeretnél minimum hat kilótól megszabadulni? Elszánt vagy, és biztosan végigcsinálod speciális, zsírégető diétánkat? Szánj magadra hat hetet, és számolj le végleg a hurkákkal!

Mindent megadunk, hogy sikeresen megszabadulj a felesleges kilóktól. Programunk alapján olyan 6 hetes étrendet és tanácsokat követhetsz, melyekkel minimum 6 kilótól szabadulhatsz meg véglegesen!

A program felépítése

A program összeállításánál elsődleges célunk az volt, hogy az idő és az elérhető eredmény egészséges arányban legyen egymással. Hiszen vannak kúrák, melyek drasztikusabb fogyást ígérnek rövidebb idő alatt, de az eredmény csak ideig-óráig tart. A hetenkénti egy kiló éppen az a határ, mely a szervezetet nem terheli meg. Másfél hónap alatt egy megfelelő program keretein belül végbemegy annyi változás testedben, hogy a kúra befejezte után sem jönnek vissza a keservesen leadott kilók. Hat hét alatt adsz le legalább hat kilót, és nem is szeded vissza!

Az étkezés

Dietetikusunk segítségével olyan étrendet állítottunk össze, mely tartalmaz minden vitamint és ásványi anyagot, hogy szervezeted semmiben ne szenvedjen hiányt. A bevitt táplálék mennyisége és összetétele arra is jó, hogy ne legyél éhes, és ne éhezz. A részletes étrendet követve mindennap változatos ételeket fogyaszthatsz, melyek között sok zsírégető receptet és különleges finomságokat is találsz.

A befejezés

A hat hét letelte felé közeledve először is légy büszke magadra, hogy végigcsináltad, és valóban megszabadultál minimum hat kilótól. Másodszor pedig figyelj arra, hogyan szoktatod vissza testedet a hétköznapi élethez. Nagyon fontos, hogy átalakulásodat ne egy hatalmas magyaros vacsorával ünnepeld meg, mert tested nem tudja majd mire vélni a nagyobb mennyiségű zsírt és a nehéz ételeket. Fokozatosan terheld gyomrodat, és így térj vissza egy általánosabb étrendre. Hetente legalább egyszer mozogj valamit, kocogj, ússz, tornázz. Ne hagyd a másfél hónap alatt formába hozott testedet ismét elpuhulni!

90 napos fogyókúraprogram

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.