Címoldal   /  

Megfelelések és alulválasztások

 • Vissza a Femina.hu-ra
 • Felgyorsult világunkban egyre nehezebb feladatnak tűnik harmonikus, nyugodt párkapcsolatot kialakítani. Rettegünk attól, hogy megmutassuk valódi énünket, nem hisszük el, hogy különböző játékok és álarcok nélkül is elegek lehetünk. Kapcsolatainkban lassacskán feladjuk önmagunkat, és kimondatlanul is ezt várjuk partnerünktől is. A boldogtalanságból fakadó hűtlenség mára társadalmi méretű problémává vált, egyes statisztikák szerint minden harmadik ember legalább egy társát megcsalja élete során. De miért lép félre a társunk, egyáltalán hogyan jut el a döntésig, hogy megcsalja azt, akit a legjobban szeret? Miért olyan nehéz felállni, ha hűtlenség „áldozatává” válik az ember, és hogyan lehetünk képesek sérelmeink elengedésére? Van olyan határ, ami után még megmenthető egy kapcsolat? Meddig érdemes küzdeni? És ha már mindent megtettünk, amit lehet, hogyan láthatjuk meg a lehetőséget a szakításban? Hogyan alakíthatjuk nyereséggé a veszteséget, hogy a következő kapcsolatunk olyan legyen, amilyenre szívünk mélyén vágyunk? A Femina Klub áprilisi estjén Szily Nóra dr. Almási Kitti klinikai szakpszichológussal beszélget bizalomról, hűtlenségről, szakításról és újrakezdésről.

  • Aki kérdez: Szily Nóra
  • Aki válaszol: Almási Kitti

  Jegyvásárlás

 • "Az, ami véget ért, valamiért nem volt elég jó. Az elhagyott félnek alkalma nyílik közel kerülni saját magához, felépíteni az önértékelését, kialakítani a saját életterét, nyitni a világ felé - és valami újat megismerni, ami alatt nem rögtön az új pár értendő. De ha beleteszi a munkát, és idővel jól tudja érezni magát a bőrében, nagyobb az esélye annak, hogy valami jó történik vele - ami például egy inkább neki való kapcsolat is lehet."

  Interjú Dr. Almási Kittivel

 • Almási Kitti klinikai szakpszichológus

  Dr. Almási Kitti pszichoterapeuta, klinikai szakszpichológus, többek között a Miért vagyunk boldogtalanok?, a Hűtlenség… és ami mögötte van című könyvek szerzője nevét számtalan előadás által, cikkekből, valamint TV- és rádióinterjúkból is ismerheti a közönség. A terapeuta pályája kezdetén az Országos Pszichiátriai Intézetben segített szexuális bántalmazást elszenvedett embereken, itt ismerkedett meg a hangulati és szorongásos zavarok terápiájával, mely jelenleg is fő szakterületei közé tartozik. Magánpraxisában több mint egy évtizede házassági és párkapcsolati problémák megoldásával foglalkozik, véleménye szerint a félrelépések napjainkban azért váltak ennyire gyakorivá, mert társadalmi méretű önbecsülési válságban szenvedünk, kiéhezve arra, hogy saját magunkat izgalmasnak és szerethetőnek élhessük meg.

 • JegyinformációJegyek kizárólag online érhetőek el!

  • Helyszín:Thália Színház,
   Mikroszkóp Színpad
  • Időpont:2017. április 1. 18 óra
  • Jegy:2 990 Ft
   www.feminaklub.hu

  Jegyvásárlás

 • További információk a Femina Klubról a hirdetés után érhetőek el.
 • A Femina Klubról

  6 téma, 6 meghívott vendég. Célunk, hogy a szűk körű, exkluzív klubestek során megoldást nyújtsunk azokra a problémákra, melyekkel előbb-utóbb mindannyian kénytelenek vagyunk szembenézni, hogy megválaszoljuk azokat a kényes kérdéseket, melyekkel nőként életünk során mindannyian szembesülünk. A klubestek háziasszonya Szily Nóra riporter, újságíró, vendégeink hónapról hónapra az adott témakörben leginkább jártas, elismert hazai szakemberek. Jegyek korlátozott számban érhetőek el, a bensőséges atmoszférát a Thália Színház 170 férőhelyes Mikroszkóp színpada teremti meg.

Terhesség hétről hétre