Címoldal   /  

Megfelelések és alulválasztások

 • Vissza a Femina.hu-ra
 • Bár sokan úgy gondolják, életünk egy előre megírt történet, azonban az igazán sikeres emberek szerint sorsunk a saját kezünkben van, a siker pedig tanulható. De vajon mik azok a képességek, amelyek ahhoz kellenek, hogy a magánéletben és a munkában is sikeressé válhassunk? Honnan tudhatjuk, hogy melyik a mi utunk és hogyan fordíthatjuk nyereséggé azt, ha valamiben kudarcot vallunk? Mik azok a kommunikációs eszközök, amelyek vonzóvá tesznek bennünket? Hogyan válhatunk olyan személlyé, aki képes inspirálni környezetét és hogyan találhatjuk meg azokat, akik ránk hatnak inspirálóan? Geszti Péter a Femina Klub áprilisi estjén Szily Nórának ad válaszokat a kérdésekre, de túl ezen még számtalan módszert mutat arra, hogyan érhetjük el tartósan céljainkat akár munkáról, akár magánéletről legyen szó. Ahogy Machiavelli is mondta; „Nem az az erős, aki nem esik el, hanem az, aki mindig fel tud állni.” Hogyan tarthatjuk meg a pozitív szemléletet és miként tanulhatunk a bukásainkból, hogy egy hosszútávon is sikeres életet tarthassunk fenn?

  • Aki kérdez: Szily Nóra
  • Aki válaszol: Geszti Péter

  Jegyvásárlás

 • „Ha csak kevés választási lehetőség adódik, akkor is van egy olyan út, amire nem gondolunk, és néha jobb azon elindulni, amit senki se választ.”

  Interjú Geszti Péterrel

 • Geszti Péter dalszövegíró, énekes és reklámszakember

  Geszti Péter nevét nem csupán a hazai popkultúra neves zenekarai által ismerheti a nagyközönség, a Rapülők és Jazz+Az együttesek dalszövegírója és az X-Faktor mentorja olyan sikerprojektek megálmodója is, mint az ARC plakátkiállítás vagy a Nemzeti Vágta. Karrierjét gyerekszínészként kezdte, főiskolai évei alatt már dalszövegeket írt, dolgozott riporterként, műsorvezetőként és reklámügynökség kreatív igazgatójaként is. És hogy miből meríti a kimeríthetetlen energiát és kreativitást, hogy újabb és újabb területen valósítsa meg önmagát? Április 21-én kiderül.

 • JegyinformációJegyek kizárólag online érhetőek el!

  • Helyszín:Thália Színház,
   Mikroszkóp Színpad
  • Időpont:2017. április 21. 18 óra
  • Jegy:2 990 Ft
   www.feminaklub.hu

  Jegyvásárlás

 • További információk a Femina Klubról a hirdetés után érhetőek el.
 • A Femina Klubról

  6 téma, 6 meghívott vendég. Célunk, hogy a szűk körű, exkluzív klubestek során megoldást nyújtsunk azokra a problémákra, melyekkel előbb-utóbb mindannyian kénytelenek vagyunk szembenézni, hogy megválaszoljuk azokat a kényes kérdéseket, melyekkel nőként életünk során mindannyian szembesülünk. A klubestek háziasszonya Szily Nóra riporter, újságíró, vendégeink hónapról hónapra az adott témakörben leginkább jártas, elismert hazai szakemberek. Jegyek korlátozott számban érhetőek el, a bensőséges atmoszférát a Thália Színház 170 férőhelyes Mikroszkóp színpada teremti meg.

 • Az előadásokról a szervező Femina Média Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos videó- vagy hangfelvételt készíteni. Az előadások alatt kérjük kapcsolják ki mobiltelefonjaikat. A rendezvényen a szervezők fotókat készítenek. Részvétellel hozzájárulását adja, hogy a Femina Média Kft. illetve megbízottja Önről fénykép- és/vagy videófelvételt készítsen, azokat a Femina Média Kft. felhasználja (nyilvánosságra hozatal, reklám és PR céllal is).

Főzőiskola