kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Ezotéria   /  

Vonzó tulajdonság születésnap

Melyik napon születtél? Ebbe a tulajdonságodba szeret bele a férfi

Ha nem tudod, milyen nap volt a születésnapodon, kalkulátorunk segít kiszámolni.

Forrás: Femina.hu

Az emberi sokféleség lenyűgöző, hiszen mindenki kívül-belül más és más, egyedi tulajdonságokkal  rendelkezik. Mindenkiben más a szeretnivaló, más a vonzó - utóbbira igyekszünk most fókuszálni: vajon neked melyik tulajdonságodat látják vonzónak a férfiak?

Melyik napon születtél?

Írd be a dátumot! (év - hónap - nap)

Számol »

A kérdésre születésed napja fogja megadni a választ. Fenti kalkulátorunk segít abban, hogy megtudhasd, aznap, amikor születtél, a hétnek melyik napja volt.

Ha a dátumot beírva megkaptad születésed pontos napját, nincs más dolgod, mint hogy a lenti galériában kikeresd a rád vonatkozó leírást.

A jellemzés segítségével megtudhatod, hogy a férfiak mit találnak benned legvonzóbbnak. Mától fogva kicsit a férfiak szemével is láthatod tehát magad, és másképp tekinthetsz az adott jellemződre, melyet talán eddig teljesen átlagosnak hittél, pedig valójában vonzerőd kulcsfontosságú eleméről van szó.

Mi benned a legvonzóbb?

Íme tehát a galéria. Keresd ki benne a születésed napja alapján neked szóló jellemzést! Hétfőtől vasárnapig melyik napon születtél? Ez benned a legvonzóbb aszerint.

Ez a legvonzóbb benned a férfi szerint
Ez a legvonzóbb benned a férfi szerint
Miről árulkodnak a tenyered vonalai?Melyik őrangyal vigyáz rád?Ilyen vagy nőként a számmisztika szerintÍgy hatnak a bolygók az életedre!Melyik napon születtél? Ilyen férfi illik hozzádPénzhozó tárgyak a Sárkány évében Szerelemre vágysz? Ezek a kövek segíthetnek bevonzaniMit jelentenek az álmaid?Mi a férfi csillagjegye? Ilyen szeretőBőséget bevonzó tárgyak

Még nincs hozzászólás

Hol ülsz teszt

Személyiségedről árulkodik, melyik figurát választod. Teszteld magad most!
Ezotéria
Terasz dokumentumtár

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.