kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Ezotéria   /  

Vonzó tulajdonság születésnap

Melyik napon születtél? Ebbe a tulajdonságodba szeret bele a férfi

Ha nem tudod, milyen nap volt a születésnapodon, kalkulátorunk segít kiszámolni.

Forrás: Femina.hu

Az emberi sokféleség lenyűgöző, hiszen mindenki kívül-belül más és más, egyedi tulajdonságokkal  rendelkezik. Mindenkiben más a szeretnivaló, más a vonzó - utóbbira igyekszünk most fókuszálni: vajon neked melyik tulajdonságodat látják vonzónak a férfiak?

Melyik napon születtél?

Írd be a dátumot! (év - hónap - nap)

Számol »

A kérdésre születésed napja fogja megadni a választ. Fenti kalkulátorunk segít abban, hogy megtudhasd, aznap, amikor születtél, a hétnek melyik napja volt.

Ha a dátumot beírva megkaptad születésed pontos napját, nincs más dolgod, mint hogy a lenti galériában kikeresd a rád vonatkozó leírást.

A jellemzés segítségével megtudhatod, hogy a férfiak mit találnak benned legvonzóbbnak. Mától fogva kicsit a férfiak szemével is láthatod tehát magad, és másképp tekinthetsz az adott jellemződre, melyet talán eddig teljesen átlagosnak hittél, pedig valójában vonzerőd kulcsfontosságú eleméről van szó.

Mi benned a legvonzóbb?

Íme tehát a galéria. Keresd ki benne a születésed napja alapján neked szóló jellemzést! Hétfőtől vasárnapig melyik napon születtél? Ez benned a legvonzóbb aszerint.

Ez a legvonzóbb benned a férfi szerint
Ez a legvonzóbb benned a férfi szerint
Miről árulkodnak a tenyered vonalai?Melyik őrangyal vigyáz rád?Mit mond a számmisztika a nőről?Így hatnak a bolygók az életedre!Melyik napon születtél? Ilyen férfi illik hozzádPénzhozó tárgyak a Sárkány évében Szerelemre vágysz? Ezek a kövek segíthetnek bevonzaniMit jelentenek az álmaid?Mi a férfi csillagjegye? Ilyen szeretőBőséget bevonzó tárgyak
Hogy hat a karma a szerelmi életedre?

Nahóczky Ilona asztrológus beavat a szerelemi karma minden titkába. Segítségével megtudhatod, hogy kit rendelt neked a sors, illetve azt is, hogyan tudod a legjobban kihasználni lehetőségeidet.

Még nincs hozzászólás

Rejtett bölcsesség a kínai horoszkóp szerint

Ha nem ismered kínai jegyed, kalkulátorunk segít.
Ezotéria

Hol ülsz teszt

Személyiségedről árulkodik, melyik figurát választod. Teszteld magad most!
Ezotéria
Bőrmegújító program
    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.