kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Ezotéria   /  

Vonzó tulajdonság születésnap

Melyik napon születtél? Ebbe a tulajdonságodba szeret bele a férfi

Ha nem tudod, milyen nap volt a születésnapodon, kalkulátorunk segít kiszámolni.

Forrás: Femina.hu

Az emberi sokféleség lenyűgöző, hiszen mindenki kívül-belül más és más, egyedi tulajdonságokkal  rendelkezik. Mindenkiben más a szeretnivaló, más a vonzó - utóbbira igyekszünk most fókuszálni: vajon neked melyik tulajdonságodat látják vonzónak a férfiak?

Melyik napon születtél?

Írd be a dátumot! (év - hónap - nap)

Számol »

A kérdésre születésed napja fogja megadni a választ. Fenti kalkulátorunk segít abban, hogy megtudhasd, aznap, amikor születtél, a hétnek melyik napja volt.

Ha a dátumot beírva megkaptad születésed pontos napját, nincs más dolgod, mint hogy a lenti galériában kikeresd a rád vonatkozó leírást.

A jellemzés segítségével megtudhatod, hogy a férfiak mit találnak benned legvonzóbbnak. Mától fogva kicsit a férfiak szemével is láthatod tehát magad, és másképp tekinthetsz az adott jellemződre, melyet talán eddig teljesen átlagosnak hittél, pedig valójában vonzerőd kulcsfontosságú eleméről van szó.

Mi benned a legvonzóbb?

Íme tehát a galéria. Keresd ki benne a születésed napja alapján neked szóló jellemzést! Hétfőtől vasárnapig melyik napon születtél? Ez benned a legvonzóbb aszerint.

Ez a legvonzóbb benned a férfi szerint
Ez a legvonzóbb benned a férfi szerint
Miről árulkodnak a tenyered vonalai?Melyik őrangyal vigyáz rád?Ilyen vagy nőként a számmisztika szerintÍgy hatnak a bolygók az életedre!Melyik napon születtél? Ilyen férfi illik hozzádPénzhozó tárgyak a Sárkány évében Szerelemre vágysz? Ezek a kövek segíthetnek bevonzaniMit jelentenek az álmaid?Mi a férfi csillagjegye? Ilyen szeretőBőséget bevonzó tárgyak

Még nincs hozzászólás

Rejtett bölcsesség a kínai horoszkóp szerint

Ha nem ismered kínai jegyed, kalkulátorunk segít.
Ezotéria
Keresztnév és küldetés

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.