kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Ezotéria   /  

Üveg nyitása

A kupakot csavarod, vagy az üveget? Ezt árulja el rólad

Az, hogy melyiket mozdítod meg, nagyon árulkodó rád nézve: tudd meg, mit mesél!

Forrás: Femina.hu

Mindennapos szokásaid apró részleteire talán már fel sem figyelsz, pedig minden egyes mozdulatod minden részlete árulkodó: nem is gondolnád, de egy ásványvizes vagy üdítősüveg kinyitása is rengeteget mesél rólad.

Végy egy üveget, és nyisd ki, vagy pedig gondold át, milyen mozdulatsorból áll esetedben egy palack kinyitása. Ha ezzel megvagy, olvasd el, mit árul el rólad, te hogyan csinálod.

Hogy nyitod ki az üveget?

A kupakot tekered?

Ha a kupakot tekered, azaz a nagy egész, az üveg kisebb részét mozdítottad meg célod elérése érdekében, alkalmazkodó típus lehetsz. Te - mint a közösség része - nem másoktól várod el, hogy kedved szerint változzanak vagy változtassanak elképzelésükön, hanem képes vagy kompromisszumokra, és hajlandó vagy alkalmazkodni.

Az üveget tekered?

Ha az üveget, vagyis a nagy egész nagyobb részét mozdítottad meg célod, azaz az innivaló felbontása érdekében, akkor olyan ember lehetsz, aki szilárdan ragaszkodik saját elképzeléseihez. Az esetek többségében bármit is akar a többség, te - mint közösségben élő egyén - inkább kötheted az ebet a karóhoz, semmint feladd eredeti elgondolásod. Alkalmazkodókészséged nem mindig működik.

Még nincs hozzászólás

Csoki harapva, törve

A két szokás két teljesen eltérő személyiségre vall: vajon te melyikbe tartozol?
Ezotéria

Hol ülsz teszt

Személyiségedről árulkodik, melyik figurát választod. Teszteld magad most!
Ezotéria
Bőrmegújító program

Blog.hu ajánló

hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.