kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Ezotéria   /  

Toll fogás személyiség

A hegyénél vagy feljebb fogod a tollat? Személyiségedről árulkodik

Az, hogy hogyan fogod a tollat, árulkodóbb, mint hinnéd.

Forrás: Femina.hu

Bár manapság egyre több mindent jegyez le az ember számítógéppel, tablettel vagy mobiltelefon segítségével, a kézírásra még mindig rendszeresen szükség van, ezért tollat ragad. A toll megfogása azonban nem egyszerűen egy eszköz kézbevétele, hanem szemléletes mutatója a személyiségnek is.

Bizonyára te is írsz kézzel néha, így érdekelhet, hogy rólad mit mesél, hogy hogyan fogod meg a tollat, illetve ceruzát. Ha már régen írtál kézzel, akár most is írhatsz egy-két mondatot, hogy tudd magad elemezni.

Hogy fogod a tollat?

A legkényelmesebb pozíció, ahogyan a tollat fogod, beszédes a gondolkodásmódodra, személyiségedre nézvést. Figyeld meg a kezed, miközben a tollat fogod, ez alapján a lenti két kategória egyikébe tartozol.

A hegyénél fogod a tollat írás közben?

Minél közelebb fogod a tollat a hegyéhez, annál stabilabban tartod írás közben. Ha ez számodra a megszokott, akkor te olyan személyiség lehetsz, aki szeret biztosra menni, ellenőrzése alatt tartani a dolgokat. Precíz, céltudatos és határozott lehetsz.

A hegytől távolabb, a toll közepénél fogod a tollat írás közben?

Ha a hegyétől távolabb fogod a tollat, középmagasságban, az kevésbé stabil a kezedben, és feltehetően nem is nyomod nagyon a papírra. Olyan személyiség lehetsz, aki nem aggódja túl a dolgokat. Bízhatsz a számodra kedvezően alakuló véletlenben. Inkább a mának élsz, semmint sokat tervezz, és kissé művészlélek lehetsz.

Még nincs hozzászólás

Csoki harapva, törve

A két szokás két teljesen eltérő személyiségre vall: vajon te melyikbe tartozol?
Ezotéria

Hol ülsz teszt

Személyiségedről árulkodik, melyik figurát választod. Teszteld magad most!
Ezotéria
Bőrmegújító program

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.