kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Ezotéria   /  

Toll fogás személyiség

A hegyénél vagy feljebb fogod a tollat? Személyiségedről árulkodik

Az, hogy hogyan fogod a tollat, árulkodóbb, mint hinnéd.

Forrás: Femina.hu

Bár manapság egyre több mindent jegyez le az ember számítógéppel, tablettel vagy mobiltelefon segítségével, a kézírásra még mindig rendszeresen szükség van, ezért tollat ragad. A toll megfogása azonban nem egyszerűen egy eszköz kézbevétele, hanem szemléletes mutatója a személyiségnek is.

Bizonyára te is írsz kézzel néha, így érdekelhet, hogy rólad mit mesél, hogy hogyan fogod meg a tollat, illetve ceruzát. Ha már régen írtál kézzel, akár most is írhatsz egy-két mondatot, hogy tudd magad elemezni.

Hogy fogod a tollat?

A legkényelmesebb pozíció, ahogyan a tollat fogod, beszédes a gondolkodásmódodra, személyiségedre nézvést. Figyeld meg a kezed, miközben a tollat fogod, ez alapján a lenti két kategória egyikébe tartozol.

A hegyénél fogod a tollat írás közben?

Minél közelebb fogod a tollat a hegyéhez, annál stabilabban tartod írás közben. Ha ez számodra a megszokott, akkor te olyan személyiség lehetsz, aki szeret biztosra menni, ellenőrzése alatt tartani a dolgokat. Precíz, céltudatos és határozott lehetsz.

A hegytől távolabb, a toll közepénél fogod a tollat írás közben?

Ha a hegyétől távolabb fogod a tollat, középmagasságban, az kevésbé stabil a kezedben, és feltehetően nem is nyomod nagyon a papírra. Olyan személyiség lehetsz, aki nem aggódja túl a dolgokat. Bízhatsz a számodra kedvezően alakuló véletlenben. Inkább a mának élsz, semmint sokat tervezz, és kissé művészlélek lehetsz.

Mennyire befolyásolja sorsodat a karmád?

A mondás, hogy a sorsod előre elrendeltetett csak részben igaz. Minden cselekedetnek van következménye, ugyanakkor a bolygók különböző lehetőségeket kínálnak. Tudd meg hogyan alakíthatod a sorsodat!

Még nincs hozzászólás

Hol ülsz teszt

Személyiségedről árulkodik, melyik figurát választod. Teszteld magad most!
Ezotéria

Üveg nyitása

Az, hogy melyiket mozdítod meg, nagyon árulkodó rád nézve: tudd meg, mit mesél!
Ezotéria
6 hét 6 kiló fogyókúraprogram
hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.