kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Ezotéria   /  

Tenyérjóslás élet hosszúsága

Tenyérjóslás: így tudhatod meg 1 perc alatt, meddig fogsz élni

Mutatjuk, melyik vonalat nézd, és eláruljuk, hogy miről mesél még életeddel kapcsolatban.

Forrás: Femina.hu

Mindenkinek más a tenyere, ezért remek jóseszközként szolgálhat, ha az ember meg szeretne tudni valamit jövőjéről. Választ adhat például arra, ki meddig fog élni valószínűsíthetően.

Mit kell figyelni?

Mint a nevében is benne van, az életvonal - a fenti ábrán lilával jelölve - árulkodik arról, ki milyen hosszú életű lesz. Ha az életvonal hosszú és határozott, összeköti a tenyér két szélét, ívesen bezárva a hüvelykujjat, akkor az hosszú életet jósol.

Ha a vonal rövidebb, akkor sincs ok aggodalomra. Lehet szaggatott, több részből álló, ami arra utal, élete során több újrakezdésre is számíthat az illető. Ha rövid és mély, az pedig mások kedve szerint való életre utal.

Mit mesél még az életvonal?

Az életvonal az egyes életszakaszokról is mesél. Felső harmada a fiatalkorról, középső része a felnőttkorról, a csuklóhoz közel eső alsó harmad az időskorról mesél.

Az íves, hosszú életvonal nemcsak arról árulkodik, hogy valaki sokáig élhet majd, hanem arról is, hogy az illető megfontolt és tudatos. A nem túl ívesen futó vonal érzelmi korlátokat jelöl, a kanyargó vonal sok utazást az élet során. A duplán futó életvonal arról árulkodik, az illető kettős életet élhet, illetve élhet majd, de nem kizárt egy meg nem született ikertestvér sem, amit szintén a kettős életvonal jelöl.

Milyen jellemvonásaid vannak?

Testrészeid elárulják, milyen személyiség vagy. Képek és elemzés!

Milyen jellemvonásokról árulkodnak a testrészeid?
Milyen jellemvonásokról árulkodnak a testrészeid?
Miről árulkodnak a tenyered vonalai?Így jósold meg, mi vár rád a szerelemben12 ősi talizmán ártó szándék ellenÍgy hatnak a bolygók az életedre!Pénzhozó tárgyak a Sárkány évében Szerelemre vágysz? Ezek a kövek segíthetnek bevonzaniEz a személyes szerelemhozó tárgyad a kínai horoszkóp alapjánMi a horoszkópod? Ez a legszexibb testrészed a pasik szerint13 jósmódszer, amit ki kell próbálnod!Mit jelentenek az álmaid?

Páros tenyérjóslás

Sorsotok hasonló jelekben nyilvánul meg tenyereiteken, ha valóban örökre együtt maradtok. Nézzétek össze a tenyereiteket most! Mutatjuk az elemzést.

Még nincs hozzászólás

Pénzt jelentő álom

Busás bevétel, bőséges nyeremény is várhat, ha ezekkel álmodsz: így értelmezd a különféle álomképek jelentését.
Ezotéria

Kísértetjárta hotelek

Olyannyira elfajult a helyzet, hogy már nem maradhattak nyitva ezek a szállodák.
Ezotéria
Változások és jogszabályok

Blog.hu ajánló

hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.