kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Ezotéria   /  

Melyik napon születtél? Ismerd meg karmikus küldetésed!

Melyik napon születtél? Ismerd meg karmikus küldetésed!

Ha tisztában vagy előző életed eseményeivel, lehetőséged nyílik arra, hogy megismerd karmád.

Szerző: Judy Hall

Születésed napja alapján sokkal több dolgot tudhatsz meg magadról, mint hinnéd. Ha kiszámolod, a hét melyik napján születtél, jobban megismerheted például önmagad, vágyaidat, illetve fény derülhet a karmádra is.

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél? (év - hónap - nap)

Számol »

Ha hétfőn születtél

Előző életeidben nagyon szélsőségesen gondolkoztál. Érzelmeid nap mint nap viharként törtek elő belőled, elsöpörve mindent és mindenkit, aki éppen körülötted volt. Indulataidat nem tudtad féken tartani, és a szülő-gyerek kapcsolat sem volt igazán zökkenőmentes számodra: gyerekeiddel nehezen tartottad fenn a békés viszonyt. Karmád így ezen két tulajdonságodnak a megváltoztatása. Uralkodj magadon, és igyekezz jó anyává válni.

Ha kedden születtél

Korábbi inkarnációid során hajlamos voltál elferdíteni az igazságot, ha érdekeid úgy kívánták. Büszkeséged nem engedte, hogy bevalld tévedéseid, ezért az igazad bizonygatása érdekében sokszor bonyolult hazugságokba bocsátkoztál, melyek elidegenítettek barátaidtól. A támadásokra gyakran rágalmazással reagáltál, és sok félreértést okoztál. Karmád tehát a tiszta lap megteremtése, az őszinteség és a bűnbocsánat gyakorlása.

Ha szerdán születtél

Előző inkarnációidban sokat használtad külsődet arra, hogy előrébb juss az életben. Nehezen tartottad be az általános erkölcsi normákat, olykor attól sem riadtál vissza, hogy mások szexuális gyengeségeit kihasználd. Ugyanakkor nehezen alakítottál ki egészséges szerelmi kapcsolatokat. Karmád tehát, hogy rálelj az igaz szerelemre, őszinte tiszteletet tanúsíts párod iránt, és hűséges legyél hozzá.

Ha csütörtökön születtél

Hirtelen haragú és kissé agresszív nő voltál korábbi életeidben. Mivel személyiséged már akkor is nagyon erős volt, könnyedén gyakoroltál hatást a külvilágra, így akaratod másokra erőltetése is hétköznapi dolog volt. Jelenlegi életedben sokkal nyugodtabbnak, átgondoltabbnak kell lenned. Nem árt, ha mások vágyait figyelembe véve időnként visszavonulót fújsz, amint a helyzet úgy hozza.

Ha pénteken születtél

Előző életeidben - bármily furcsán is hangzik - az egyszer élünk elvet követted. Mindent megtettél, ami csak belefért egy emberöltőbe. Éppen ezért hajlamos voltál végletekbe, túlzásokba esni, főleg, ami az élvezeteket illeti.

Az egyházi tanításokat messziről elkerülted, és minden vallási, illetve társadalmi normát unalmasnak és bigottnak tartottál. Karmád tehát, hogy magadévá tegyél minden hasznos tanítást, és közelebb kerülj a szellemi kiteljesedéshez.

Ha szombaton születtél

Korábbi inkarnációidban nehezen viselted, ha környezeted célokat tűzött ki eléd, mert messziről kerülted a kötelezettségeknek való megfelelést. Ha valaki elvárt tőled egy viselkedési formát, juszt is az ellenkezőjét tetted, ezzel is demonstrálva, hogy inkább deviáns vagy, mint behódoló. Jelenlegi életedben tehát azt kell megtanulnod, hogy olykor kövesd a társadalmi elvárásrendszert, és néha alázattal kell viseltetned a feletted állókkal szemben.

Ha vasárnap születtél

Könnyen jutottál szakmailag, emberileg a csúcsra, és mivel soha sem a ranglétra aljáról indultál, nem tudtad, hogyan is kell használnod a hatalmad. Előző életeidben hajlamos voltál - akár akaratlanul is - visszaélni lehetőségeiddel és tekintélyeddel. Sokszor kényszerítettél másokat számukra kényelmetlen helyzetbe. Jelenlegi életedben tehát elölről kell kezdened mindent, és türelmesen ki kell taposnod saját utadat, hogy jó vezető váljon belőled.

Cikkünk Judy Hall Asztrológia Biblia című könyve alapján készült.

A hagyományos és a modern asztrológiához egyaránt igazi kincs ez az összefoglaló útmutató, hiszen mindent megismerhetsz belőle, amit erről a témáról érdemes: a jelentéseket, a társításokat és az asztrológia gyakorlatát. A kezdőknek segít az asztrológia bevonásával megtalálni a helyes utat, megérteni magukat és másokat, rátalálni a szerelemre vagy karriert választani, a haladó asztrológusok pedig kiterjeszthetik és elmélyíthetik ismereteiket az állatövi jegyekről.

Kiadja az Alexandra Kiadó.
Ára 2399 forint.
A könyvet itt rendelheted meg.

Még nincs hozzászólás

Szerelmi karma - Mit hibáztál el előző életedben?

A korábbi inkarnációdban elkövetett párkapcsolati hibáid hatással lehetnek szerelmi életed harmóniájára. Ismerd meg ezeket!
Ezotéria

Ismerd meg a karmád - Számold ki kínai aszcendensed!

Milyen karmát hoztál magaddal előző életedből, és miképp fordíthatod azt a javadra? Horoszkópunkból kiderül!
Ezotéria
Keresztnév és küldetés

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.