kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Ezotéria   /  

Születés napja szerencse 2016

Melyik napon születtél? Ebben lehetsz legszerencsésebb életed végéig

Születésed napját kalkulátorunk segítségével megtudhatod.

Forrás: Femina.hu

Az ezotériában nemcsak a születés dátuma, de napja is meghatározó tényezőnek számít az ember életében. Most megtudhatod, miben leszel idén legszerencsésebb aszerint, hogy a hét melyik napján születtél.

Ha nem tudod, milyen nap volt, amikor születtél, kalkulátorunk segít. Ha megvan a nap, olvasd el a neked szóló jóslást.

Melyik napon születtél?

Írd be születési dátumod! (év - hónap - nap)

Számol »

Hétfő

Ha hétfőn születtél, a meghatározó döntések meghozatalában lehet szerencséd 2016-ban. Bármilyen nagy döntést is kell, hogy hozz, belső hangod mindig a jó út felé terelhet.

Kedd

Kedden születtél? Akkor a szerelmi életedet kísérheti szerencse 2016-ban. Akár szingliként a párkeresésben, akár párban a kapcsolatod pozitív fejlődése érdekében tett közös lépéseitekben, de a szerencse veled lesz.

Szerda

Szerdai születésűként utadat a pénzügyeid intézésében kísérheti szerencse. Megfontolt döntéseid javadra válhatnak, de munkahelyi fizetésed is nőhet, hála az anyagi értelemben vett szerencsédnek 2016-ban.

Mit jelentenek az álmaid?
Mit jelentenek az álmaid?
Így hatnak a bolygók az életedre!Miről árulkodnak a tenyered vonalai?Pénzhozó tárgyak a Sárkány évében Szerelemre vágysz? Ezek a kövek segíthetnek bevonzaniSzámmisztika és karrier13 dolog, ami balszerencsét hozKözelgő szerelmet jelző álomképekEz a személyes szerelemhozó tárgyad a kínai horoszkóp alapjánÍgy jósold meg, mi vár rád a szerelemben12 ősi talizmán ártó szándék ellen

Csütörtök

Ha csütörtökön születtél, azokban a helyzetekben lehet szerencséd, ahol egy-egy ballépésed eredménye súlyos következményekkel járhatna. Bármi is lesz a galiba, amibe keveredsz, végül jól jöhetsz ki belőle.

Péntek

Pénteken születtél? Ha munkát keresel, sikerülhet a lehető legjobban elhelyezkedned, vállalkozóként, cégtulajdonosként pedig kedvező évet zárnod. Karrieredben kísérhet téged a szerencse 2016-ban.

Szombat

A legkilátástalanabb helyzetben is lesz kiút, ezt ígéri neked 2016-ra születésed napja, ha szombati születésű vagy. Mindig lesz valaki vagy valami, ami mentőövet dobhat neked. Ezért szerencsésnek mondhatod magad.

Vasárnap

Egészséged remek lehet egész évben, és ha valamiért, ezért mindenképpen szerencsésnek mondhatod magad. Ha körülötted mindenki beteg is lesz, téged akkor sem teper le az influenza, minden óvintézkedésed célt ér majd.

Még nincs hozzászólás

Jó döntés névszám

Névszámod egyszerűen kiszámolhatod táblázatunkkal.
Ezotéria
90 napos fogyókúraprogram

Blog.hu ajánló

hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.