kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Ezotéria   /  

Kivel a legjobb az ágyban? Csillagjegyedből kiderül

Kivel a legjobb az ágyban? Csillagjegyedből kiderül

Szeretnéd tudni, melyik jegy szülöttével tölthettek együtt olyan szenvedélyes éjszakákat, melyekről eddig csak álmodni mertél?

Szerző: Magdus Erna
Forrás: Femina.hu

A zodiákus néhány jegye passzol hozzád, akik mellett úgy érzed, megtaláltad a lelked másik felét.

A 15 legforróbb férfi szexfantázia
A 15 legforróbb férfi szexfantázia
Kirakatban kínálják magukat a nőkEnnyit változott a szexideál az évszázadok alatt11 tűzforró kellék a tökéletes éjszakához15 izgató tipp, amivel feltüzelheted a pasitÍgy csald ágyba a pasit15 szexi hancúrkellék, amivel tűzbe hozhatod a pasidA mozitörténet 18 legbujább filmje15 szexre csábító hely a világban16 buja színésznő, aki mindent megmutatottAz erotika története képekben (18+)

Azonban a testi oldalt se hagyd ki a számításból: cikkünkből megtudhatod, melyik csillagjegy lepne meg leginkább az ágyban.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A Kos és a Mérleg kapcsolatában a szerelem és a szerelmeskedés két bolondja talál egymásra. Sokszor kielégíthetetlennek tűnő szexuális étvágyadat a Mérleg csak fokozza, persze nem azért, mert ritkán bújik veled össze, hanem azért, mert annyi szenvedély árad belőle.
A Vízöntő mellett igazi nőnek érezheted magad, és, bár az ágyban néha átengedi az irányítást, ez téged csak még jobban feltüzel.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Erotikus kisugárzásodat, ha akarnád, sem tudnád elrejteni - ezt a Rák férfi is nyomban észreveszi. A kölcsönös egymásra találás után puha párnákkal és finom anyagokkal körülvéve - esetleg kikötözve - vethetitek bele magatokat az élvezetekbe.
Az Ikrek is kiváló szeretőnek bizonyulhat számodra. Legtitkosabb vágyaidat oszthatod meg vele, és nem fél majd teljesíteni őket: egy röpke menetet a liftben vagy egy ínyenc pikniket egy elhagyatott mezőn.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Figyelmedet nehéz lekötni: ehhez a zodiákusban legjobban a Nyilas férfi ért. Az előjáték során kellő fantáziával találja ki akár legtitkosabb vágyaidat is. Szenvedélyének köszönhetően pedig a folytatás biztosan hajnalig tart majd.
A Szűz férfi az elcsábításodban igazi kihívást lát, ezért minden fortélyt bevet. Az ágyban hamar egymásra hangolódtok, legnagyobb örömötöket pedig a szerepjátékokban találjátok meg.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Ha egy igazi Bakkal találkozol, már az első percben úgy érzed, őt kerested egész életedben: egy sármos és biztonságot nyújtó férfit. És akkor még nem is sejted, hogy mennyiségi és minőségi változások várhatóak a szexuális életedben.
Mivel a Szűz férfi oldalán igazán önmagadat adhatod, feloldódnak gátlásaid. Az előjátékot néha már a konyhaasztalnál elkezditek, az ez utáni történések variációja pedig végtelen.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Mivel sokan szeretnének meghódítani különféle fortélyokkal, általában pont az kell, aki csak önmagát adja, és ez a Nyilas. Mindketten azt kapjátok a másiktól, amire igazán vágytok: a Nyilas szereti a szenvedélyes szexet, te pedig a domináns fél lehetsz.
Kellemes estéket tölthetsz együtt a Bikával is, hiszen lesi minden kívánságodat, őt pedig buja természeted tüzeli fel.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Ki oldhatná fel hamarabb merevségedet, mint egy kitartóan és figyelmesen közelítő Bak? Nem bánod meg, ha engedsz a csábításnak, hiszen nagyon figyelmes és gyengéd szerető. A halk zenés, gyertyafényes együttlétek mellett még a legvadabb ötleteiteket is megoszthatjátok egymással.
A bohém Halak is hamar felébreszti érzékeidet, és szívesen tekinti szenvedélyes játéknak szeretkezéseiteket.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Szereted és igényled is a szexet, úgyhogy egy klasszikus macsó pasira van szükséged: például egy Kosra. Mindketten élvezitek a kényeztetést, és szívesen engedsz a Kos dominanciájának.
Az Ikrekkel szövődő kapcsolatodban már az első pillanattól szikrázik körülöttetek a levegő. Mindent megtesz, hogy minél többször juttasson el a csúcsra, és az is ínyedre van, hogy a Ikrek bárhol, bármikor kapható a szexre.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Szenvedélyes és szexuális szempontból nagyon aktív nő vagy. Legemlékezetesebb élményeidet az Oroszlánnal élheted át. Együttléteiteket vadság és ösztönösség jellemzi.
Hosszútávon a Halak bizonyulhat számodra a legjobb partnernek. Csodálatosan kiegészítitek egymást: míg a Halakból a vadságot, addig belőled a romantikát kell előcsalogatni. Szeretkezéseitek változatosak, nem csak időtartam, hanem napszak, hely és pozíció szempontjából is.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Meghódításod a legtöbb férfi számára komoly próbatételt jelent. A kihívásokat kedvelő Vízöntőnek ez kimondottan tetszik. Kitartó udvarlásának jutalma nem marad el, hiszen kettőtök szexuális élete olyan, mintha egy hollywoodi filmből kölcsönözték volna: nagyon szenvedélyes és harmonikus.
Bár általában független egyéniségnek mutatod magad, egy Mérleggel töltött éjszaka után sokáig úgy érezheted, hogy csak vele, soha többé mással!

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Csillagjegyed szülötteit ritkán illetik a tüzes vamp jelzővel. A te csáberőd is inkább a titokzatosságban rejlik: ez kelti fel a Rák kíváncsiságát. Együttléteitek érzékiek és izgalmasak, hiszen sok meglepetést tartogatsz a Rák számára, ő pedig a romantika és a kényeztetés mestere.
A Skorpióval is hamar egy hullámhosszra kerültök: e jegy szülöttei könnyen megvalósítják legmerészebb szexuális álmaidat is.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Magabiztosságod tesz igazán vonzóvá - ez a tulajdonságod az ágyban is megmutatkozik. A nehezen megszerezhető préda hamar felkelti az Oroszlán vadászösztönét. Kettőtök között gyorsan felforrósodik a hangulat, már az első együttlétetek olyan, mintha ezer éve ismernétek egymást.
A kísérletezés a jelszó, ha egy Kossal keveredsz intim viszonyba. Szenvedélyes együttléteitek mozgatórugója, hogy napról napra tartogattok meglepetést egymás számára.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Romantikus és érzéki jellemedet legkönnyebben titokzatossággal és vadsággal lehet felkorbácsolni. Ki lehetne ebben jobb partner, mint egy Skorpió? Bár sokat vitatkoztok, a feszültséget rendszerint az ágyban vezetitek le egy-egy szenvedélyes éjszaka során.
Játékosságod a Bika jegy szülötteit is nagyon felizgatja, és neked sincs ellenedre a Bika gyengédsége és a több órás kényeztetés.

Még nincs hozzászólás

Mi a szexuális karmád? - Szaturnuszod elárulja!

Ha tisztában vagy azzal, mi is a rendeltetésed szexuális szempontból, még jobban kamatoztathatod képességeidet az erotika terén.
Ezotéria

Kínai szexhoroszkóp - Milyen az erotikus kisugárzásod?

Míg egyeseknek nem okoz gondot feloldódni az ágyban, másoknak ez problémás. Te hogy állsz ezzel?
Ezotéria
Otthon dokumentumtár

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.