kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Ezotéria   /  

2013-as szerelmi horoszkóp

Nagy 2013-as szerelmi horoszkóp
Újrakezdés vagy elköteleződés vár?

Kíváncsi vagy, mi vár rád idén a szerelemben? Éves horoszkópunkból megtudhatod.

Szerző: Aschenbrenner Eti
Forrás: Femina.hu

2012-höz képest a következő év nem tartogat drasztikus fordulatokat, hanem nyugodt, kiegyensúlyozott időszakokat ígér. A párkapcsolatok tovább erősödhetnek és a nagy kérdések ideje is eljön.

Melyik napon születtél? Ilyen férfi illik hozzád
Melyik napon születtél? Ilyen férfi illik hozzád
Pénzhozó tárgyak a Sárkány évében Szerelemre vágysz? Ezek a kövek segíthetnek bevonzaniÍgy hatnak a bolygók az életedre!Hírességek a Halak jegyébenHírességek a Vízöntő jegyébenHírességek a Bak jegyébenSztárok a Mérleg jegyébenÍgy vonzhatsz szerelmet az életedbe a japán horoszkóp szerintSztárok a Szűz jegyébenSztárok az Oroszlán jegyében

A magányosok nagy eséllyel párra lelhetnek – a bolygóállás kedvez az elköteleződéshez és a családalapításhoz. Ám lesznek, akiknek ki kell mondaniuk a végső szót, de minél hamarabb teszik meg, annál több idejük marad az ismerkedésre. 2013 a szerelem és az egymásra találás éve lesz.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Ha a Kosok táborát erősíted, viharosabb év elé nézhetsz, a párkapcsolatod néha egy hullámvasútra fog hasonlítani. De szeptember környékére lecsillapodhatnak a kedélyek, és újra közel kerülhetsz a párodhoz. Egyedülálló vagy még? Bár az elköteleződés nem feltétlenül van benne a terveidben, egy váratlan találkozás az év közepe táján felülírhatja a korábbi elképzeléseidet.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Ha már együtt élsz valakivel, a horoszkóp csendes, kiegyensúlyozott időszakot ígér, a kapcsolatod egy nyugodt folyóhoz hasonlít majd. Nem történik semmi igazán említésre méltó, de az összhang feledteti veled ezt. Még nincs kedvesed? 2013-ban igazán szerencsés lehetsz a szerelemben, nem kizárt, hogy egyszerre több jelentkező közül választhatod ki a hozzád legjobban illőt.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

A következő év harmonikusan telik majd, a bolygók szerencsés konstellációja révén minden titkos kívánságod teljesül. Bármit is szeretnél, most a sors a segítségedre siet. Még szingli vagy? 2013 az ismerkedés éve lesz, szinte rögtön az év elején sikerül egy kapcsolatba csöppenned. Bár ez nem ígérkezik tartósnak, azért a szilvesztert már nem fogod magányosan tölteni.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A múlt évhez képest sikerül egy nagy lépést megtenned, melyet csak terveztél korábban. Légy bátor, vágj neki az ismeretlennek – a 2013-as év neked igazán nagy változást hoz. Rád talál az igaz szerelem, de ehhez előbb neked kell tenned a sikerért. Még nincs párod? A horoszkóp szerint kisebb flörtöket vagy kalandokat hozhat a sors, de az sem kizárt, hogy találkozol azzal, akivel leélnéd az életedet.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Ha az Oroszlán jegyében születtél, nagy valószínűséggel ez az év sorsdöntő lesz – úgy érzed, több szabadságra van szükséged. Ezért mindent meg is teszel, akár a párkapcsolatodat is feláldozod. 2013 a bulizás éve lesz. Ha csak párt keresel, akkor most igazán jók az esélyeid. Egy régi ismerős bukkanhat fel újra a színen, akivel korábban nem működtek a dolgok, de most ki tudjátok javítani a hibákat.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Egy szenvedélyes viszony mindent megváltoztathat az életedben – a következő év telis tele lesz meglepetésekkel. A bolygóállás olyan szituációkat eredményez, melyekről álmodni sem mernél, de év végére úgy érezheted, ezek a pillanatok minden keserűségért kárpótolnak. Ha egyedül élsz, ideje alaposan körbenézned a munkahelyeden vagy a szomszédjaid között. Valakivel tökéletesen kiegészítenétek egymást, csak még nem figyeltél fel rá.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A nyugodt hétköznapjaid megszokott csordogálását váratlan hír szakíthatja meg. Nem kizárt, hogy olyan kérdésedre ad választ, mely régóta foglalkoztat. Mérlegként különösen fontos számodra az elköteleződés, így végre azt érezheted, teljes ember lettél. Ha még csak most ismerkednél, akkor előtte nem árt lezárni a múltadat, mert csak így kezdheted el építeni a jövődet. Hidd el, az év második felében lesz olyan férfi, akiért érdemes nemet mondanod az exednek.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A tavalyi éved mozgalmas lehetett, így talán örülsz a nyugalomas pillanatoknak és a pihenésnek. A bolygóállás kedvez neked, harmonikus, meghitt pillanatokat tartogat számodra a 2013-as év. Még egyedülálló vagy? Ne akard újrakezdeni valakivel, aki nem érdemli meg. Az önbizalmad romokban hever, és amíg nem építkezel újra, nincs esélyed a szerelemre. Nyáron viszont izgalmas kalandban lehetne részed.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Ha párkapcsolatban élsz, az év elején újra fellobbanhat köztetek a régi láng. Nyilasként szereted tudni a kiváltó okokat, de most ne kutakodj – ez a kis titok megédesíti a mindennapjaidat. Még nincs kedvesed? 2013 a nagy újrakezdések éve lehet számodra, nem kizárt, hogy több exed is felbukkan újra az életedben. Ne törődj a pletykákkal, hallgass a megérzéseidre.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Ha párban élsz, nem kizárt, hogy ez az év mélypontokat tartogat kettőtök viszonyában. Lehet, hogy nem kevés munka kell ahhoz, hogy túléljétek, de ha sikerül megmenteni a szerelmeteket, az év második felére helyreállhat köztetek a régi harmónia. Ha még szingli vagy, most érdemes hosszú távra tervezned. A horoszkóp szerint valaki február környékén belép az életedbe és azonnal helyet követel magának. Nem fogod megbánni, ha bátor leszel.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Ha párkapcsolatban élsz, nagy valószínűséggel lesznek krízisek az év közepe táján. Vízöntőként szükséged van szabadságra és magányra, ám ha ezt a párod nem érti meg, ne add fel a vágyaidat – inkább nézz körbe, hátha valaki rád vár. Ha még csak párt keresel, akkor nem fogsz csalódni: 2013 az ismerkedés éve lehet. Akár egyszerre több vasat is tarthatsz a tűzbe, de május környékére már tudni fogod, kit válassz.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Az év első hónapja fájdalmas lehet, meg kell hoznod egy döntést, amitől rettegsz. Halakként talán nehezen éled meg a magányt, de ne aggódj – megkönnyebbülsz, ha sikerül lezárnod egy kapcsolatot, ami már nem vitt előre. Még nincs pasid? 2013-ban ez megváltozik, az sem kizárt, hogy már ősszel oltár elé vezetnek. Egy váratlan találkozásból szenvedélyes szerelem lesz.

2 hozzászólás
butterfly0225       2013-01-04 22:29
3.
Ez igen mintha a nagykönyvbe meg lenne írva! Szinte minden így kezdődött! Már csak a vége lesz érdekes! Ha így alakul az egész minden szép lesz!!!!
Nathalie       2012-12-28 10:47
2.
Ez mind már megtörtént párommal és velem is 2012-ben. Nem csúszott el a horoszkóp egy évet?

Szerelemhozó szimbólumok

Az ősi szimbólumok segítségével megszabadulhatsz a boldogságod útjában álló akadályoktól.
Ezotéria

Házasság a horoszkóp szerint

Tudod, mely jegyeknek fontos az elköteleződés, és kik azok, akiknek a szabadság az első? Megtudod a horoszkópból.
Ezotéria
4 hét 4 kiló fogyókúraprogram

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.