kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Ezotéria   /  

Szerelem és karma

Szerelem és karma
Mi a közös életfeladatotok?

A karmikus kapcsolatokban gyakran végletes érzelmek jelennek meg, az ellenségeskedéstől a szerelemig. De vajon mi a célja mindennek?

Szerző: Papp Zoé
Forrás: Femina.hu

Vannak, akik azt mondják, minden kapcsolat karmikus. Mások az alapján választják szét a karmikus és nem karmikus kapcsolatokat, hogy az előbbieket bizonyos tudattalan minták mozgatják, melyek életről életre újra összehoznak a másik emberrel.

Ezek a minták, melyek újra és újra egymáshoz vonzanak titeket, gyakran megoldandó feladatokat jeleznek. De az is lehet, hogy hasonló feladatokat más és más emberekkel oldasz meg.

Árulkodó jelek

Ha karmikus kapcsolatod van valakivel, lehet, hogy a megismerkedésetek környékén megszaporodnak köztetek a furcsa egybeesések. Talán felerősödik a telepátia, vagy sokszor futtok össze véletlenül, esetleg egyszerre mondotok ki egy szót. Esetleg gyakran van déjà vu érzésed, és olyan helyzetekben és beszélgetésekben találhatod magad, ahol úgy érzed, mintha előre megírt forgatókönyv szerint nyilvánulnál meg.

Gyűlölet és szeretet

A karmikus szerelem gyakran intenzív érzéseket és játszmákat teremt, afféle gyűlöllek és szeretlek helyzetet. Nehéz kilépni belőle - nem véletlenül, hiszen dolgod van a másik emberrel, mégpedig az, hogy ne ugyanúgy viselkedj vele, mint addig. Úgy tartják, hogy valaki azért vonzódik folyamatosan ugyanahhoz az emberhez, és köti össze a sorsát vele, hogy megosszák az életfeladataikat, tanulnivalóikat, és segítsék egymás fejlődését.

Ha valakivel karmikus a kapcsolatod, fontos, hogy megpróbáljatok új helyzeteket és megoldási módokat mutatni egymásnak, hogy mást tudjatok kihozni ugyanazokból az élményekből - vagyis, ha ugyanaz a probléma ismétlődően felbukkan köztetek, netán csak a saját életedben, új és új úgymond stratégiákat dolgozz ki, hogy más eredményt kapj.

Így tisztítsd meg a karmád!
Így tisztítsd meg a karmád!
14 tárgy, ami elhozza a boldogságotMiről árulkodnak a tenyered vonalai?Így hatnak a bolygók az életedre!A 12 legnépszerűbb, szerelmet hozó tárgy14 jel, hogy kísért az előző életedSzerelemre vágysz? Ezek a kövek segíthetnek bevonzaniEz a személyes szerelemhozó tárgyad a kínai horoszkóp alapján12 szerelemhozó feng shui-ötletIlyen a tökéletes hálószoba a feng shui szerintÍgy vonzhatsz szerelmet az életedbe a japán horoszkóp szerint

Sokféle kapcsolati minta létezik, amit az ember ismételhet: ilyen az, ha valaki mindig áldozatszerepben találja magát, ha sokszor úgy érzi, kihasználják - vagy épp ellenkezőleg, ő kerül szembe mindig ugyanazzal az idegesítő szokással, ami felett nem sikerül napirendre térnie. Az ilyen kapcsolatoknak az a célja, hogy a saját megszokásaitoktól eltérő viselkedésre késztessenek benneteket, és a jól bevált reakcióktól el tudjatok térni, hogy ezáltal kibontakoztathassátok a személyiségeteket.

Karmikus törlesztés

Olyan is van, hogy azért találkozol valakivel, hogy a múltbeli tartozásaitokat kiegyenlítsétek egymás felé. Ha valamelyikőtök komoly sérelmet követett el a másik rovására, akkor az új életben feladata, hogy ezt jóvá tegye. Ilyenkor lehet, hogy olyan erős a vonzalom köztetek, hogy mindketten úgy sejtitek, egy életre szól, ám amint leróttátok a tartozásotokat, elmúlik. Az együttlétnek és az elválásnak is megvan azonban a tanulsága mindkét fél számára, és gyakran azt jelenti, hogy olyasmit tanultatok egymástól, amit a következő és a másokkal való kapcsolataitokban kamatoztathattok.

Kivel gondolod, hogy karmikus a kapcsolatod?

Még nincs hozzászólás

Mit rontottál el előző életedben? Kiderül a tibeti horoszkópból

Ha megoldhatatlannak tűnő nehézségekkel küzdesz, lehet, hogy karmikus törlesztéssel van dolgod.
Ezotéria

Mi a karmikus feladatod a párkapcsolatban? A számmisztika elárulja

Számold ki, mi a titka annak, hogy hosszú távon is boldogok maradjatok együtt.
Ezotéria
Keresztnév és küldetés

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.