kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Ezotéria   /  

Nagy szerelmi horoszkóp

Nagy szerelmi horoszkóp

Megismerkedtél valakivel, és nem érted néha a viselkedését? Szerelmed egyszer sündisznó, egyszer pedig harsány papagáj? Olvasd el, miért ilyen a szerelemben!

Szerző: Bianka
Forrás: Femina.hu

A zodiákus minen egyes jegye kicsit másként viselkedik a szerelemben. Horoszkópunkból megtudhatod, mire is számíthatsz.

15 szerelemébresztő női praktika
15 szerelemébresztő női praktika
10 árulkodó jel, hogy a férfi szerelmesMire vágyik a férfi a párkapcsolatban?15 jel, hogy elmúlt a szerelem14 randiszabály, amit ismerned kell15 tipikus női baki a párkapcsolatban15 árulkodó jel, hogy tetszel a férfinakEzek a legvonzóbb dolgok a nőben a férfi szerintAz elmúlt század legszebb erotikus filmjei, melyeket látnod kell12 dolog, ami nélkül nem lesz hosszú a kapcsolatod13 dolog, amit tegyél meg, ha boldog kapcsolatra vágysz

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Vigyázat! Egy Kos szerelmét nem könnyen felejti el az ember. Legyen férfi vagy nő az illető, a jegy szülötte tüzes és szenvedélyes. Gyakran alakít ki impulzív, felületes kötődést, de érzelmileg nem tartózkodó. Cserébe azonban fontos éreznie, hogy elismerik és viszontszeretik. A Kossal való romantikus kapcsolat rengeteg mozgalmas tevékenységet ígér: múzeumba vagy moziba járás, éjszakai séták, finom vacsorák jó éttermekben. Ne feledd, hogy a Kos nem ismeri a félelmet, és bátorsága kapcsolataiban is megmutatkozik.
 

Bika (IV. 21. - V. 20.)

A Bikával való kapcsolatban sok minden zajlik a felszín alatt. Kifinomult, és magában tartja érzéseit. Ha elesik, nagyot csattan, de állandóságra törekvő természete miatt képtelen feladni a küzdelmet. Vénusz uralta jegyként érzéki szerető. Romantikus kötődései segítik, hogy stabil és kiegyensúlyozott legyen. Nagyon makacs, ugyanakkor türelmes és önálló, elszántan véghezviszi az akaratát.
 

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Az Ikrek először az eszével szeret. Még egy elsődlegesen szexuális vonzalmon alapuló kapcsolat sem tarthat soká szellemi összhang nélkül. Az Ikrek gyakran köt barátságot az ellenkező nemmel, és a szellemi összhang kialakulását követően a barátság szerelemmé mélyülhet. Érzelmeiben meglehetősen ingadozó, esetenként párhuzamos kapcsolatokat tart fenn. De ha egyszer sikerül megnyerni a szívét, igazán képes szeretni.
 

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A szerelem területén a Rák meglehetősen határozatlan. Flörtöl, ám tartózkodó, és mindeközben bolyong saját érzelmeinek útvesztőiben. Egyes Rákok idegenkednek az udvarlás egész folyamatától, és lehetőség szerint rögtön felteszik az alapvető kérdéseket: összeillünk egyáltalán? Szeretjük egymást? Egy Rákkal élni annyit tesz, hogy el kell fogadnod érzelmei és képzelete intenzitását.
 

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Az Oroszlán szenvedélyes. Impulzív - különösen, ha egoját cirógatják. Többnyire éreznie kell, hogy szükség van rá, és biztosan tudnia kell, hogy viszontszeretik, mielőtt teljesen elkötelezné magát. Ha azonban megteszi, semmi sem lehet túl nagy kérés számára. Udvarlása gyakran drámai gesztusok sorozata: öt tucat rózsa a hölgy irodájába, erotikus telefonhívás hajnali háromkor, vagy száguldó motorozás a belvárosban.
 

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A szív ügyeiben a Szűz gyakran kifürkészhetetlen. Egyszer távolságtartó és csendes, máskor nyílt és beszédes. Egyik pillanatban örül, hogy lát valamit, a következőben pedig számára teljesen érdektelen ugyanaz. Többnyire nem dédelget romantikus illúziókat, tisztán látja a legapróbb részleteket, majd megpróbál javítani rajta. Ám a Szűz sohasem szigorúbb szeretteihez, mint saját magához.
 

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A Mérleg vonzódik a szépséghez, bármilyen megjelenési formájában, és még egy megkeseredett kapcsolatban sem szívesen mondja ki az utolsó szót. Képtelen megbántani mások érzéseit. Ennek következtében általában a szükségesnél tovább marad egy adott kapcsolatban, csak mert különben elveszne a harmónia. Azért olyan fontos ez számára, mert szíve legmélyén tudja, hogy a megvilágosodás a vihar mozdulatlan középpontjában rejtőzik.
 

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Akkor ismered meg igazán a szenvedély szó valódi jelentését, ha volt már dolgod Skorpióval. Egyetlen más jegy sem visz annyi nyers erőt egy kapcsolatba, mint ő. Valójában sohasem tudhatod, milyen formában jelenik majd meg heves vérmérséklete: féltékenység, düh, végtelen kérdezősködés vagy féktelen szenvedély. Ha hosszú távra tervezel, jobb, ha elfogadod a Skorpiót olyannak, amilyen.
 

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Láttad Audrey Hepburn és Albert Finney románcát a Ketten az úton című filmben? Az a kapcsolat kétségtelenül a Nyilas hatása alatt jött létre. Az egzotikus helyszín, az egyéni igazságkeresés és a végül egymásban megtalált igazság mind Nyilas-témák. Bárkibe szeret bele, vagy bárkivel házasodik is össze a Nyilas, egy része mindig kissé elkülönül, és önálló marad. Az igazságot keresi, és ha megtalálja, azonnal kifejezésre is juttatja azt.
 

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Időnként komoly partnerre van szüksége, máskor egy szórakoztató társra. Hogy milyen választ magának, az attól függ, hol tart éppen az életben. Alapvetően azonban mindig a komoly kapcsolatot keresi. Bármilyen keményen dolgozik vagy bármilyen gazdag is lesz érzelmileg, semmi nem elég neki. Mindig énje saját magányába irányul vissza.
 

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A Vízöntőnek kapcsolataiban is ugyanolyan térre és szabadságra van szüksége, mint az élet más területén. Ez iránti igénye akkor sem illan el, ha elkötelezi magát. Makacssága önmaga ellen dolgozhat, ha nem elég elővigyázatos. A Vízöntő vonzódik a különleges és különc emberekhez. Legbensőségesebb kapcsolatait a rendkívüliség jellemzi. Eredeti gondolkodó, aki mindenekfelett valónak tartja az individualizmust és a szabadságot.
 

Halak (II. 20 - III. 20.)

Szívügyekben az érzékeny Halak a szubjektív valóságot talán a külvilágnál is valóságosabbnak és kézzelfoghatóbbnak véli. Egyes Halak számára a szerelem a transzcendencia értelme, a forrás, melyben elmerülve mélyebb rejtelmek nyomára lelhet. A Halakkal való szerelmi kapcsolat a tudat mélyebb rétegeire is kihat. Aki nincs felkészülve erre, lépjen ki belőle, mert a Halak nem változik ezen a téren.

Horoszkópunk Trish MacGregor: Az asztrológia mindentudó nagykönyve című könyve alapján készült.

Még nincs hozzászólás

Mire számíts a férfitól hosszútávon?
- Csillagjegye elárulja

Milyen lesz együtt élni a pasiddal? Folytonos viták várnak rád, netán nyugalom és meghitt esték?
Ezotéria

Mitől ábrándul ki a pasid? - A horoszkóp megsúgja

Nehéz megtalálni a két nem közötti összhangot. A férfiakat sokszor olyasmivel lehet elüldözni, amit nőként nem feltétlenül tartasz hibának.
Ezotéria
Otthon dokumentumtár

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.