kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Ezotéria   /  

Nagy szeptemberi horoszkóp

Nagy szeptemberi horoszkóp
Szerelem vagy pénz áll a házhoz?

Mit igér az ősz első hónapja? Csillagjegyed elárulja, szeptemberben a munkádban vagy magánéletedben számíthatsz nagyobb sikerre.

Forrás: Femina.hu

Kos (III. 21. - IV. 19.)

Bár szeptemberben inkább kapcsolatoddal vagy elfoglalva, azért a karrier sem szorul teljesen háttérbe. A hónap első fele nem csak a szerelmet hozza el neked, de bőséges pénzeső is várható! Múltbéli erősfeszítéseid most érnek be, így életed mintha minden téren sínre kerülne: nem csak pénz és szerelem áll a házhoz, hanem szakmai előrelépésre is számíthatsz. Ügyelj azonban arra, hogy munkádra kapcsolatod mellett is elegendő figyelmet tudj fordítani!

Bika (IV. 20. - V. 20.)

A szeptember bőséges teendőket hoz magával, azonban munkád gyümölcsét még ebben a hónapban le is szüretelheted. A második héten bár erődön felül kell teljesítened, az anyagi jutalom nem marad el: előfordulhat, hogy külföldi forrásból jutsz pénzhez. Bár munkád nem kevés odafigyelést igényel ebben a hónapban, a lazítás sem várat magára. Valahogy megleled a lehetőséget arra, hogy a napi robotból kiszakítsd magad, és a szabadidődet hatékony pihenéssel töltöd.

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

A szeptember számodra a kapcsolatok hónapja, így a pénzért sem kell különösebb szakmai erőfeszítéseket tenned, az ugyanis ezúttal párod révén érkezik. Szerelmi kapcsolatodban előrelépésre számíthatsz: egy még intimebb, szorosabb összeköttetés alakulhat ki köztetek, ami talán az anyagi közösséget is magával hozza. A fontos anyagi és szakmai döntéseket jobb, ha a hónap harmadik hetére tartogatod, addig ugyanis a kapcsolaté lesz a főszerep.

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Nem kell unalmas napokra számítanod, a szeptember ugyanis maradéktalanul elűzi a tétlen nyári napokat, és féktelen, energikus tettvágy veszi át a pihenés helyét. Eredményekkel teli hónapra számíthatsz, ugyanis valószínűleg új szerelem vagy inspiráló baráti kapcsolat köszönt be életedbe. A programdús hónap bár megnöveli kiadásaidat, pénzhiányra nem kell számítanod, ugyanis fizetésemelésre, vagy váratlan anyagi gyarapodásra számíthatsz. A hónap közepén kiemelkedően szerencsés időszakod lesz.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Számodra ebben a hónapban az anyagi biztonság megteremtése lesz a legfőbb cél. Ezen a téren azonban nagy sikereket érhetsz el: munkádban nemcsak biztonságosabb pozícióba kerülsz, de természetes lendületed és tehetséged is jobban elismerik. Ez megteremti számodra az áhított anyagi biztonságot, de szeretteid figyelmére is nagyobb szükséged van mint valaha. Ötleteid és szándékaid szeretnéd velük megosztani, ami a hónap eleji anyagi gyarapodásodnak is alapja lehet.

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Szeptemberben nagy hangsúlyt fektetsz az anyagiakra. Az ősz elhozza számodra a felismerést, hogy a kreatív önkifejezéssel nem csak gondolataidat tárhatod csodás formában a világ elé, de még nem csekély jövedelemre is szert tehetsz általa. Nyitottabb vagy, mint általában, ezért a környezetedben élők figyelmét is könnyebben meg tudod ragadni. Ha kommunikációs közegben dolgozol, ez akár szakmai előrelépéshez is vezethet, azonban magánéletedben is újszerű élmények forrása lehet.

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Meglehetősen tevékeny hónap áll előtted. A lehetőségek csak úgy maguktól látszanak az öledbe hullani, nem csak a szakmáddal, hanem magánéleteddel kapcsolatban is. Anyagi bevételekre kommunikációs területről számíthatsz, azonban ez a plusz jövedelem nem lesz hosszú életű: otthonod fejlesztése, vagy párkapcsolatod ebben a hónapban több kiadásra kényszerít. A fáradozás azonban megéri: szeptember közepére csak úgy sugárzol a pozitív energiáktól, amit párkapcsolatodból nyersz.

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Bár időről időre a társaság kellős közepén találod magad, ebben a hónapban inkább kényelmesen meghúzódsz a háttérben. Ez azonban egyáltalán nem jelenti, hogy napjaid eseménytelenül telnek majd, csak ezúttal magánéletedé lesz a fő szerep. Szeptember közepén így sem lesz hiányod a tennivalóban, azonban tevékenykedésednek köszönhetően szakmailag is megbízható munkatársra, vagy barátra találhatsz: ez pedig előrehaladást jelent az anyagi biztonság felé.

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Szeptemberben nagy lendületet meríthetsz baráti kapcsolataidból, megnövekedett energiáid révén pedig könnyen érhetsz el szakmai sikereket. Ezúttal személyes projektjeid lesznek anyagilag eredményesebbek, pénzbeni gyarapodást tehát nem munkádtól remélhetsz. A hónap második felében pénz áll a házhoz, ezt azonban szakmai előremeneteled érdekében tanácsos befektetni, ami később biztosabb gyarapodáshoz vezethet: ne feledd, könnyen jött pénz könnyen is megy!

Bak (XII. 22. - I. 19.)

Minden szem feléd fordul: ebben a hónapban a környezetedben élők közül sokan fordulnak hozzád megfontolt tanácsért. Azonban akkor sem tévedsz, ha úgy érzed, hogy ugyanezek az emberek bírálnak téged azért, amit teszel, vagy éppen nem teszel meg szeptemberben. A nyomasztó bírálatok alól azonban egy utazás keretében kiszabadulhatsz, egy magánprojektből érkező bevétel ugyanis lehetőséget teremt egy romantikus last minute útra kedveseddel.

Vízöntő (I. 20. - II. 19.)

Kalandos hónap előtt állsz. Bár végül minden megpróbáltatásból pozitív mérleggel fogsz kikerülni, kihívásokban bőven lesz részed szeptemberben! A nehézségeken azonban partnered vagy barátaid maximális támogatásukkal átsegítenek, de te magad is páratlan kitartásról teszel tanúbizonyságot. Erőfeszítéseidnek pedig meglesz az eredménye: a hónap közepén anyagi gyarapodásra számíthatsz.

Halak (II. 19. - III. 20.)

A szeptember szakmai előrehaladást hoz számodra, aminek köszönhetően munkádból származó jövedelmed is megnőhet. Párkapcsolatod is biztonságos és meghitt, ami biztos hátteret ad szakmai vágyaid kibontakoztatására. Erőfeszítéseidnek a hónap második felében lesz meg az eredménye: ekkor számíthatsz egy kisebb pénzesőre, amit részben párkapcsolatodra fordítasz. Utazzatok el egy jutalomhétvégére, hogy a jövő kihívásaival is kipihenve szállhassatok szembe!

Még nincs hozzászólás

Szerencsehoroszkóp december 25-ig

Vajon a szerelem, a pénz vagy a munka terén vár szerencse?
Ezotéria
Bőrmegújító program

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.